Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, July 15, 2009

Boleh putus urat kentot dengan mereka ini

Walaupun tak sampai sebulan Elia jadi warga Uitm machang dihatiku ni, tapi Elia dah "attached" dengan bebudak yang otaknya tersangat la masuk-air-tapi-best-sebab-saya-pun-masuk-air-juga. hehe. As u all know they call me "kak ya".. ye la i kan tua sket dr mereka.

Kami gelak cam orang gila tanpa sebarang rasa nak cover ketawa, tak cover cun, kuat makan, selalu share gossip hangat mahupun dingin bersama, love make fun of eachother, menjadi pengkritik bagi fashion victim yang bersepah kat sana, buat aksi2 gila2 yang bila orang lain tengok pon leh pecah perot, kadang2 slalu buat kerja daring yang budak2 lain xbrani buat.. apa-apa pun mereka ni memang the best.. terbaek~!!



YanaMic - budak kecik ni asal Shah Alam. Kuat cakap. sentiasa bercakap.
kalau xcakap dia akan pening kpala. serious.
kalau datang gila dia akan jadi tintong gak la.
tapi memang best sebab saya suka usik dia.
ketawa jenis xcover punya. memang sekepala la juga.
tidak dilupakan dia ni hot market kat dlm kelas kitorang. (ye, kami classmate).




Haneym - Adik angkat tersayang. Suka dia sangat sebab dia best. with good sense of style. pandai. kuat tidur. pandai kecek luar. hehehe. dia yang banyak kenalkan saya dengan member2 kelantan yang best2. yang penting dia juga my crime partner yang best




Mieza - Budak ni 19thn. dulu masuk Uitm Segamat. but now kat Kelantan with us. Dia ni mula2 knal diam je. xbanyak cakap. tapi bile dah lame knal bising lak. hehe. kadang2 kitorg ni cam belangkas. pergerakan dia agak perlahan. selalu jadi orang yang paling last siap walaupun paling awal mandi. ntah apa yang dia buat lama sangat aku pun tak tau.




Temy - She's super duper sweet and cute. bestfren kepada hanim and gf kepada fariz. sangat comel dan suka buat muke buruk tapi akan turn out comel. kuat makan. funny and suka layan kepala gila2. owh yah we share the same phone model. huhu





Q - Our new crew to add up the madness. budak Shah Alam. Dia telah lulus ujian to join our team(cam poyo je bunyi). baru je knal Q ni dari Yana but she can easily fit in.




:: Dalam kelas Management. Yg kanan skali tu Aireen::
*Elia show off matrix card dia


P/S: (Yang tiada dalam gambar) Icha, Peje, Mira, Nana.. Korang juga yang the bomb~!!


OhWellWhateverNeverMind:

Ni antara perkara daring kitorang buat masa ceramah modul kat Dewan Pro.

8 comments:

Marya said...

oi oi..
modul kan ke bez!
ape tdo tdo ni..?
x enjoyyyy la cenggini..

Aredip said...

salam singgah.. hahahahhaa...

hanim banim said...

modul xbest la boring! hahahah.

peje said...

whre's me kak yaaa ? :((

AiMiEiA said...

ceramah modul boring..
tapi modul yg dalam group tu best~!!
hehehe

peje = sorry la yunk.. kite xdo pic tgether.
nanti kite snap2 then i ltk kt blog k??

lily lyana said...

kakya!
cne q ley tlibat lak ni?

Yus Tawau said...

terbaek ..gigi besi..comel betul lah kamu ni

Mr.Kay said...

MARI KITA MENGENTOT

Blog Widget by LinkWithin