Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, July 25, 2009

Tag dari Kim

Maceh kepada KimKim yang telah berani menge-tag saya..

Keberanian anda sangat dhargai..huhu

1. Ape perasaan anda sekarang?
bosan.. berjauhan ngn kelly.mati kutu.

2. Saya nak makan?
McD. hehe. Lama gila tak makan fast food. berazam ngn diri mau kecilkan ukur lilit montot tapi sampai skrg asyik terliur tgk iklan McD as in McDonald not MacDe.

3. Saya tak suka?
Minah yang perasan cantek dan suka mencapap dan fikir orang pandang2 dia sebab jeles ngn kecantikan dia.. adoi tolong la adik stop all this stupidity. make up kamu xleh cover keperasanan kamu tu.

4. Impian saya?
kalau boleh menjadi sebahagia mungkin ibarat dlm citer2 tu laaa dlm lagu2 haha best wohh. and yeahhh kalau bole sy nk jd kaya raya atas usaha saya sendiri :)

5. Haiwan yang saya tak suka?
Binatang yang lembik atau berlendir macam pacat, lintah, katak, cacing n yang sewaktu dengannya..

6. Saya harapkan?
yang terbaik dari semua aspek. happy and disayangi cam sekarang ni. and hopefully much better in the future. anyway, love you guys so much

7. Jika boleh putarkan masa?
wahh.. dah macam doreamon sudah. saya akan sentiasa putarkan masa setiap kali i did something i wish i didnt do in the past. Macam menyumpit kepala sepasang couple ngn sedang asyik memadu asmara ngn biji limau kat kedai makan then buat muka bodoh je. huihuihui


8. Saya pada 10 tahun akan datang?
sungguh berkerjaya. elegan dgn kereta mewahnye tanpa melupakan kelly yang sentiasa menemani dikala susah dan berjalan beriringan dgn suami tercinta yang mukanya iras Wentworth Miller(wah rembes!), tnggal di rumah yg selesa dan hidup bahagia bersama slalu melancong. disayangi dan dihargai tanpa syarat.

9. Handphone saya adalah sebuah?
handphone yang selalu bertukar ala2 transformer kepada camera yang akan snap apa2 yang dirasa mahu di-snap even hanya pic kad matriks yang xsehebat mana. maklumlah i dont have my own camera digital. harap JimmyH sedang baca dan bersimpati lalu belikan camera yang dijanjikan.hehe. licik sungguh otakku.

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
Honestly, tak terkira. wahh.. ada bunyi cam player gak aku ni.. gila koya btol ini minah

11. Saya suka pada?
benda2 yang comel yang berwarna putih atau pink. dengan getisnya akan ku kerahkan kudrat ku untuk membelinya.

12. Kawan-kawan saya?
adalah drugs dan painkiller saya. mereka adalah national treasurer saya. dan mereka adalah seperti saya dan selipar jepon versi tumit2 tinggi yang walau kadang2 buat kakiku sakit tapi tetap gagahku gayakan.

13. Pernah dikhianati?
Yup. Many times. Especially, from someone you never expect to do so. * same as u hanim and kim :)

14. Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
I'll just, avoid them and pray that karma do its job. * terpaksa masa dengan mereka lagi sebab mmg tu yang aku akan buat.

15.Siapakah yang mahu anda tag?

a) Sesiapa yang rasa makanan di luar lagi bagus daripada di dining
b) Sesiapa yang rasa McDonald is better that KFC
c) Sesiapa yang suka baca blog Elia yang short n sweet ni
d) Sesiapa yang rasa nak buat tag ni

3 comments:

KIM said...

hhahahahhaa kakyaaaaa!! ambuiii dae lagi dihhh nk suh temanye bersimpati then belikan camera. haha. if dpt , jgn lpe sy ye. HAHAHAHA xD

AiMiEiA said...

hehe..sah2 xbace my previous entries ni.
JimmyH tu my daddy la Kim sayang

kimkim said...

opsss ye ke ? laaaa kenapa dia tu ddy u ? alaaaaaaa :( *kak yaa gakk , cover lah skit. malu i. hahaha ;p sorie daddy! hehe . to mr JimmyH : pls buy a dslr to ur beloved daughter oke sir ? ^^

Blog Widget by LinkWithin