Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, July 30, 2009

Cuti dah abes la

sebenarnya cuti ada lagi 2hari..
tapi disebabkan kelewatan membeli tiket, hambek kau..
tiket sume SOLD OUT.

the conclusion terpaksa la mak naik tren n balik mlm ni kul 8.30.
Tapi kitorang semua xkesah.. excited lagi ada.
cuz balik ramai2...
Miza, me, Naniel and Aimi.
Ikotkan ramai lagi tapi last2 4 ketol ni je yang jadi..
wee..excited nak naik ketapi ni..
lame gile gaban xnaik..
last skali masa kecik.
nanti ada masa aku upload picnya.

Kitorang akan naik tren yang ado katil tu..
membuta sepanjang perjalanan la jawabnya.
dah la 13jam.
tp best kot cuz ktorg dh plan nak main game atas tren tu nnt.
so that the time flies.

Cuti ni buat pe je?
ha... erm.. Nothing..
xg memana sangat pon.
takut la nak kua on public..
ceh bunyi cam celebrity lak. bweek=p
aku pun menyampah dgr.. hehe
tak la. rasa malas nak kua al-maklum la ngah MEGA SALE
risau tak tahan godaan kt lua sne tu.
dh xkeje ni ongkos pon xbrapa nak ada.

so sepanjang ada kat umah ni me n my sis dok berbincang nk bt bisnes kecil2an.
Bisnes ape?? hehehe.. jawapan nya.. TUNGGU
akan diberitahu kemudian hari.
nantikan entri akan datang.

5 comments:

Marya said...

kaw ngn aku same.
saje je aku dok umah,supaye aku x tergode
ngn mega sale.
ngahahhaha.
tapi niat aku mmg nak p tinjau r sekali..
naseb naseb.

DaKoSue said...

naik ketapi dr mane nk kemana

Syima Syaz said...

bestnyeee...
zaman study paling best!!

AiMiEiA said...

Marya : tau xpe... dulu time kete aku xpnah miss megasale.. skrg kne kuarantinekan diri lak..buhhuhu..

Dakosue : naik ketapi dari KL Sentral ke Tanah Merah, KELANTAN.. huhu.. sory xbg details..golojoh gak aku ni ye.hehe

Syima Syaz : tu laa.. memang best.. w/pon sy msk blaja lmbt tp ttp best

EdirZahib said...

Nice blog.. :)

Blog Widget by LinkWithin