Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, July 11, 2009

Kambing diberi pelepasan

Setelah penat lelah hadap orientasi.. at last we get to go outing...

Wonder where we went??

Kbmall ~!!

Sewa kereta kancil yang alignment-nye ke laut dalam..

Dikenakan bayaran dalam RM5 sejam, kami pon bedallah..

Muka-muka yang terlibat :



(kiri)Yana - The Microfon bergerak




Temy - The kanak2 ribena




Haneym - The adventurious girl




and Yours truly.. hehe
(budak kecik tu mmg suke interframe..hehe)

Pengembaraan kami bermula dengan menyewa kereta ngan kak Jah.

Dari luaran nampak ok je

Tapi dari dalam....

.....

.....

.....




Jarum penunjuk meter minyak ngan speed pon rosak.

penat je isi minyak ingat dah betul2 "E",

Kami baru perasan masa isi minyak and ia melimpah ruah..

KAKAKAKA!!




Haneym dah buat muke pelik.



Mereka tak peduli dan tetap berposing..


Perjalanan diteruskan..





Lihat muka saya yang koya tu..

Konon focus bawa kete..

Memang poyo..





Dah sampai pown!!



apa je yang kitorang buat kat sana??


shopping barang keperluan, contact lense, tudung(utk kelas CiTU),
baju labuh yang melepasi piawaian pok guard, bayar bill n macam2 lagi

oh lupa nak bagi tau..

i bought my celcom broadband there..

senang nak tenet2 kat mane2..

hehehe..

Jalan2 kaki penat, perut pon bunyikan alarm..

empty fuel..

jadi kami singgah isi minyak




Kebab yang buat I debab




Mereka pon mahu debab bersama2


Sedar tak sedar dah kul 4.30.

Have to be back before 7.

Sebelum pulang ke kandang

kami singgah umah Temy..

dia nak print timetable

so kami pun memecut kesana..



Konon sopan la kami ni..


tapi bila mak Temy msuk dapur..






Mereka ni walau sedikit masuk air, tetapi menjadi pujaan hatiku..

Kak ya sayang kowang sume..

(you tooTemy!!hehehe)


OhWellWhateverNeverMind: Kbmall ni macam Pavi kat KL la.. maknanya.. thats the only place yang ada barang2 branded yang ada. tu pun xbanyak la. tapi not bad la Kb mall ni. sampai seminggu 2 kali i g tau.. hehehe..




3 comments:

pejey said...

hahhahahaa ya rabbi hahaha klaka gilo dehhh ! haha pehe dop kak ya ? hehe ;p and yesss korang best ^^

hanim banim said...

eh, +, memang a pelik isi minyak cmtu. tak penah lg org isi minyak sampai melimpah keluar :))

AiMiEiA said...

eleleh peje.. kak ya pehe loh..
peje tok kecek luo pow kak ya pehe tau..
hehehe

Blog Widget by LinkWithin