Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, August 1, 2009

Dari Empat jadi Tiga



Apa yang tiga and apa yang empat nye ni??

takde la.. last entry ada Elia sebot yang 4 orang akan balik Kelantan bersama untuk kembali ke Uitm Machang kan?

Tapi last2 turn out 3 je yang jadi.
Mieza terpaksa tarik diri sbb dia demam and Doc nasihatkan dia jgn balik lagi..
bunyi cam ngeri je kn?
papepon lets all pray for the best..
Moga Mieza cepat semboh keyh..

Agak turn off gak la miza xde..
ye la tinggal la aku sorg pompuan terkontang
kanteng naik tren.
Awal perjalanan tu mmg aku admit
agak emo n xde mood..
yang lain pon diam je mlyn diri masing2..


::yang kanan tu spatotnya tmpt Mieza tp
tlh ktorg transformed jd tmpt ltk brg2::


Tapi brape lama sangat laa si Elia ni leh diamkn diri??
Dah brape jam tu dah ok dah..
Walau hanya 3 org je yang tinggal tetap meriah gerabak ketapi tu..
hehehe.. mesti pakcik makcik dlm tu
menyumpah2 ktorg sbb bt biseng..
tp xde la biseng sangat kot..bweekk..



:: Neil g bantai nasi minyak nenek Aimi masak. abes dia mkn sorang! ::




:: masa ni tren ni stop jap kat area seremban ::



Kitorang main card, pasang lagu frm lappy,
and layan tgk movie cite Eagle Eye..
Elia ngn Aimi dah tengok tapi layan gk la tgk skali lagi..
Last2 xsmpat tengok smpai abes sbb batt lappy kong.




so ktorg pon tgk jam pon dh kul 2 pg so masing2
decide untuk tidor kat tmpat masing2..
Trill gak la tdo katil atas dia.. tdo pon cm ada pening2 sket..
asyik bergoyang je
tp tetap tdor la..
buka je mata dah nak sampai..


:: Aku xphm nape jantan2 ni bw byk sgt brg b'banding aku?::


OhWellWhateverNeverMind: Oh dan kerna aku sangatla vain,
terimalah pic Elia Sebelum & Selepas Rambut Baru


::Sebelum::


::Selepas::

2 comments:

nadiasteady said...

Nice~!! new hair~!!

. heyy , ney kesah haku . said...

kak elia , stesen ketapi kat ane tuh ?

Blog Widget by LinkWithin