Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, August 29, 2009

Ni la jadi bila tiada panggung wayang kat negeri ni.

Bila tak ada panggung wayang maknanya takde la nak turun KB lepas kelas..

Bila pak guard tak benarkan kami keluar lebih dari pukul 7ptg maknanya tak leh la nak sewa kereta ngan Kok Jah atau Mok Yah.

Bila tak boleh sewa kereta maknanya kena duduk je dalam kampus diam-diam.

Masalahnya kami tak boleh duduk diam..


solutionnya.. Jom jogging!


Setelah berbulan2 kat sini baru la sekarang berjaya memujuk adik2 manja ni teman kak ya jogging.. huhu..


:: Cantikkan view kat sini? best je hirup udara segar ::




:: Setelah penat berjogging..hehe..jogging ke? ::





:: Fuhh! nmpk tak betapa penatnya saya? ::





:: Yang pegang air tu mcm la lari sgt.kuikuikui ::





:: wah2.. ni nak jogging ke posing ni? ::





:: Dah2..sambung jogging..sape yg ketinggalan tu?::



Ok2.. I telah dilantik menjadi health constructor bagi MiezaLem. So i berkuasa mutlak menentukan apa yang dia leh dan tak boleh makan, minum, buat dan seangkatan dengannya.

So mari kita lihat sesi kerahan tenaga. my way..




:: Step 1 - Climb up the stairs as fast as u can ::





:: Step 2 - When u reached the top. Stop n POSE ::






::Step 3- Then go down the stairs ::



Repeat step 1,2,3 sampai sempot.. haha!




:: waaa.. dah turun 13kg dah! ::




:: I suka gila tengok pic ni cuz mcm org kejar peragut je ::




:: Ha kan dah sempot tu.. i Love this pic jgk.. ::






:: Dah penat jogging I treat mereka air.. order la apa saja ::





:: Bukan main lagi dia ni ngn Coke Floatnya ::


Susah kan nak dapat coach baik camni?

hahaha.. masuk bakul angkat sendri nampak!




:: Berminat??Dapatkan khidmat Elia, perunding kesihatan anda sekarang ::


P/s : Pic2 ni diambil 2hari sebelum bulan puasa..
nak mampus kena tembak ngan pak guard
kt sini terang2an tak puasa?? apa daaa..

6 comments:

AreDip said...

nie2... apa kes dok gila jog?? cuba amalkan hidup sihat... TIDOQ!!!!!!! hahaha...

AiMiE HaRmELiA said...

Banyak la hang punya tidoq..
hang xpa la..
body dah tuff sejak azali...
huahahah!!

kim said...

hahahaha kak yaa terbaikkk !! nk jd peserta jugakk :(

edil (",) said...

1-2, 1-2, 1-2,

mieza yezza said...

hahaha....
kak ya best kot ingat2 balik time kte g jogging dulu....
after fasting month nie kte continue our mission yek....hehe...

lily lyana said...

miza 2 poyo jek nk continue mission konon..
hampeh je dy tuh..
oho0oo..
sory mija!!!

;p

Blog Widget by LinkWithin