Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, August 8, 2009

Ok I Admit. I Miss You

Aku balik Kl LAGI!!! Baru minggu lepas balik. Minggu ni balik lagi.
Xsempat orang nak rindu aku dah balik. ada yang rindu ke?? tett...

Ok la.. aku balik ni pon bukan saje2 suke suki nak buang duit. Tapi sebab ada date ngn Dr. Aidil..

HAHHH?? Date?? sejak bila lak aku ngan doc ni?? aku pun heran.. Eh tak la.. Dr Aidil tu dentist saya la... Ishk nak mampus kena pelangkung ngan isteri dia ke buat statement cmtu? Tu belum flying kick dari mak aku lagi.. hehehe.. uisshh.. minta dijauhkan la laki2 org ni..

Eh, yang aku g melalut xtentu fasal ni nape tah? Yang sebenarnya aku terpaksa balik KL sebab besi cerucuk kat braces aku ni dah lari placement.. ntah knape la ye?? ha... mesti sebab makan jambu batu ni.. shhh.. jangan sampai Dr Aidil baca mampus dia bising.. So aku terpaksa turun KL sebab nak betulkan braces aku ni. G kat Machang drg suruh buat kat tmpat kita pasang. so terpaksa la balik KL..

Kak Blog Bunda ada cakap saya balik sebenarnya sebab rindu kat family..wahh.. saje feeling2 cite Eiffel Im In Love panggil mak Bunda..

Sebenarnya memang pon..

This time around I spent most of my time with her..

Rindu kot xpernah sejauh ni dari Bunda..

Petang tu lepas g dentist saya terus pecut amik Bunda kat umah Keramat then bawa dia g jalan Ampang near the Ampang Park building tu.. hajatnya nak g Celcom centre tukar sim cuz broadband dah mula meragam. then hajat nak blanje Bunda Resipi Rahsia.





:: Mak dok diam2 Ya bawa mak g jengjalan k ::






:: Tertiba teringat dulu2 Bunda hari2 berulang-alik hantar Elia pergi dan pulang sekolah dari Keramat ke Smk Aminuddin Baki kat Kampung Pandan tu.. Jauh tau.. Now i know how it feels.. Thanks a Billion Ma~! ::



Sampai kat sana kami parking kat bangunan MCA tu. Jalan sikit g bangunan sebelah dia then bile lalu dekat entrance. punya la bengang bile bangunan tu tutup. sabor je la.. sorry Bunda kne teman Elia jalan jauh tp habuk pun tarak..huihuihui..

Next stop ktorang g kat kedai Resipi Rahsia tu. Masa nak berjalan ke sana tu perasan juga ada ramai student chinese bawa bunga2 besar. Rupanya ada convo kat situ that day.. Malangnya bila masuk kedai kek tu penuh lak. Untuk tak menghampakan Bunda, saya pun tapao je kek for us and kami head back.




:: On the way back i let Bunda drive.. Windu la nak duk sebelah sambil Bunda ngah drive..hehe::




:: Dah duduk sebelah bole la amik pic gigi selepas di"adjusted" dan sebelum dilumuri kek coklat di celah gigi..huahahah::




:: Nyum2 sodapnya walau huduh gigiku sesudah melahapmu ::

8 comments:

aMyErInAiMiE said...

waaa...sjk ade blogshop owner linkkn page die kt web..makin laku blog awk eh!ramai follower..hahahha

farah.razali said...

Eh, Elia org setiawangsa / keramat? Woohoo. patut sy tgk awk macam familiar je. :)

anaMuslimah said...

boleh tanya, waktu dapat offer uitm dungun dulu course ape? ;-)

anaMuslimah said...

boleh tanya, waktu dapat offer uitm dungun dulu course ape? ;-)

cyaf sabri said...

ouhh menarek .

rruzanna said...

samalah! kta pun buat braces dgn doktor aidil dulu..wee...tp kat klinik die yg dekat keramat permai tu..owh n hye org setiawangsa!! :)

aienna said...

kek secrettttttt resipiiii..
macammm bessttttttttt

Elia Si Jejariruncing said...

ana muslimah: uitm dungun coz bisnes

ruzana: sy kt wangsa link

Blog Widget by LinkWithin