Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, August 3, 2009

Operasi Buruh Kasar




Good News Everybody~!!

hehe... at least for me la..

I dapat tukar bilik.. yeee..~!!

My Room dari tingkat 4 dapat turun tingkat 3 dan yang seronoknya sebab
dapat sebilik dengan YanaMic.. Bilik Mieza lak kat seberang bilik ni..
memang riuh la bilik ktorg ni nanti..



So.. Operasi Buruh Kasar bermula.. Banyak jgk barang2 yang perlu diangkut.
tapi dengan adanya adik2 tersayang ringan sket la.. Kitorang angkat sama2..


Apa yang penting??


KERJASAMA!!






::Fuhh.. Dah angkat2 barang nak kemas pulak.. *candid::






:: Lockerminator Ku yang baru (sebelum)::




:: (Selepas) Khazanah2 dah diisi dalam Lockerminator::




Dalam 3jam jugak I amik masa menyusun and mengenepikan baju2 yang rase2 xleh pakai.
Banyak gile yang dah diasingkan. namun tetap penuh locker.
Aku pun xtau apa la yg dibawa sampai banyak sangat.

sampaikan budak2 ni tegor:-

" Kak ya punye baju2 ni kalau kakya pakai sehari satu pon sampai abes
sem pon xterpakai semua agaknya. Macam baju stok pakai xbasuh je. banyak sangat"



Wah... Mulot sape la yang lazer tu ye??.. hehehe

Dengan memekakkan telinga, jejari runcing ni pun meneruskan
sesi mengemas khazanah2.. Focus2..

SEMANGAT~!!



Then bila dah siap baru la puas ati ni.. Perut pon tetibe terasa lapar.
Ye la semangat sangat mengemas sampai lupa nak makan.

"ajak budak2 ni pon ok gak"


Aku berbisik, lalu aku menoleh ke arah mereka dengan muka penuh harapan..
...
...
...




:: Lorhh... sekali terbongkang budak2 ni?? bertuah punya bu~!!:



Huhu... Kesian..
mesti pnat derang tolong kakya angkat barang2 tadi..

Thanks Yana AND Mieza~!!!!


2 comments:

edil (",) said...

Kerja keras.. hehe

lily lyana said...

ktorg penat la kakya..
beg kakya brt gle kot..


btw, SORYYYYYYYYY!!!!!

zZzZzZzZ;

Blog Widget by LinkWithin