Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, August 26, 2009

Meet my partner, Kim





Kim, kim, kim.. who's Kim??

hehe.. she's my new jogging partner..

The first person i found here yang jawab " suka sangat" bila i tanya soalan

" U suka jog x?"

and i menjadi terlebih suka bila dia bagitau dia selalu jog ngan hanim kat Kampus ni petang2.

OMG, me loike sebab i dah lame kot diam2 berniat nak bersenam especially jog kat sni.

but xde sape nak teman. I pon pendam je la niat tu bersama ketulan2 lemak tepu di badan ni.

But now dah ada partner, no more excuses young lady!

Semangat untuk kurus adalah semakin menebal. hehe

petang tu juga i terus ajak dia jogging. hahaks. gelojoh tak i?!


:: walau bersenam pun kena ikut Salsiah Rupa Diri ::







:: wee. that's Kim a.k.a Pejey. cute kan dia? ::






Jogging punya jogging i terstop kejap bile lalu tepi this reban ayam.
Jadi jakun skejap. Lama kot tak tengok reban ayam.
kalau aku tak jog memang sampai akhir semester la aku tak
tahu yang ada uitm ni ada rebah ayam. hui3..

nasib ada Kim.. hehe





Its very relaxing jogging kat area kampus ni.
dapat hirup udara segar dan dapat tengok permandangan
hijau dengan bukit bukau yang sememangnya cantik.
yang mungkin kita terlepas pandang sebelum ni.

Besides that, saya perasan sejak pakai the Quantum Pendant
that my mum gave me i rasa lebih bertenaga and
stamina i lebih kuat berbanding dulu.

Its really and wonderful feeling!




:: terserempak ngn Akma my classmate then i ajak dia jog skali::

4 comments:

mieza said...

sorry kak ya cuz that day x dpt nk teman kak ya cuz time 2 x terbuka hati nak g jogging.huhu...atleast b4 puase aritu kte sempat gakz g jogging same2 kn....

AiMiE HaRmELiA said...

Huhuhu.. xpe2..
bukan mieza xpnah teman kite jog pon..
nanti kite post entry pasal kite jog sme2 tu k?
senyum sokmo la~!!kekeke

kim said...

haha eehh sape tuuhh kimkim tuh? haha xDD
bju milo tuh penting.haha.prajurit negara heheh
yukk jogging lgi! ahah xD

0nlY_tRah said...

kim a.k.a pejey?.
pejey a.k.a kim?.
kiut bangat name jey.hik3.
=)

Blog Widget by LinkWithin