Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, August 27, 2009

Selamat Ulang Tahun Sayang





Post ini adalah sedikit out-dated. maaf

Lokasi : My room, D04

Masa : 12.06 a.m

Mangsa : Mieza

Suspek : Elia & Yana

13Ogos Machang - Sedang mangsa sibuk ber"3G" dengan kakaknya. Dikesan terdapat beberapa titis airmata jatuh sepanjang perbualan. Posisi mangsa- bersandar pada pintu loker Yana-saspek utama. Kami pun meluru masuk dengan iringan lagu sumbang-seh of the Birthday song. Mangsa ketika kejadian berbaju jersey Chealsea berseluar "yengki", berkaki ayam. oh maaf, berseluar track tiga suku dilaporkan menjerit tanda terkejut, tak sangka atau mungkin hanya tindakan refleks apabila melihat sebiji kek berwarna merah jambu berlilin namun tanpa api.




:: Bukti A : sila rujuk gambarajah ::




:: Mangsa kejadian - Mok Jah(bukan nama sbnr) ::




:: Suspek yang berjaya diberkas ::





haha.. actually ni entry pasal birthday Mieza la. Dah 19tahun dah adik aku sorang ni. Sebenarnya kami akui tak berapa gempak sangat our celebration. ala kadar je. Semata-mata nak ceriakan Mieza, our birthday girl. Malam tu kitorang lepak foodcourt.

I dah kirim kan Apex belikan kek kat KB Mall alang2 dia ada kat sana. masa dia datang nak hantar tu Miza ada skali. So kitorg terpaksa tukar kpd plan B. Kebetulan bilik Mieza ada bacaan yasin. So kami pun mula takut2kan Miza then akhirnya dia akur lalu balik ke biliknya. Masa tu la kitorang amik kek sorok kat bilik Bella. Kitorang buat muka slumber badak je the whole day. konon kitorg xingat langsung its her bday. Last2 terharu gak la dia ngn kejutan kitorg. Tapi Mieza tak tau yang ada kejutan kedua yang BAEK punya untuk dia..





:: Sesi suapan manja ::


Malam tu as usual Miza n Yana bergurau n secara xsengaja Miza terkasar sikit ngn Yana n tetibe Yana mengamuk dan tarik muka ngn kitorang. Malam tu senyap je masing2 xbertegur. Muka Mieza dah cuak n xbrani nak tnya banyak. sampaikan malam tu purse dia hilang pun dia xbrani nak sound. Malam tu kitorang perasan dia nangis sorang2.. alalaa.. ciannya.. but kitorang buat bodo je. its part of the plan.




:: Shhh.. yang tengah tu la Mastermindnya ::


Esoknya, Miza dah start mengelabah bila dia tak jumpa jugak purse die. Muka dah cam cengcurut dah aku tengok(btol ke eja tu?). Then sampaikan dia nangis dalam kuliah. kitorg buat bodo n konon2 sebok ngan quiz.

Petangnya, Miza ajak kitorang g buat police report kat machang. huhuhu. siap nak call maybank suruh block atm kad dia uollz.. sampai camtu skali dek oi. tau la bapak dia polis. hui3..

Last2 dlm lewat petang tu kitorg bagi kat dia a box nicely wrapped as her bday present.

hhaha.. korang agak ape isi hadiahnya?

Purse Mieza yang hilang tu!! hahaha.. gotcha.. Happy Birthday Mieza!!

Semoga Birthday kali ini yang teristimewa..

jangan marah ye dik!!kahkahkah




Ruangan Iklan :


:: Credits to Apex for sponsoring our meal ::

5 comments:

mieza yezza... said...

thanx 4 everything sis...
gempak la gakz suprise yang u all wt..
psal present 2 x leh bla gile smp kantoi cuz gara2 yanamic bwk wrapping paper 2.haha....
anyway both of u are great gurlz...go charlie's angel..

aireen khair said...

hahahaha..kte x tau la lak bday mieza,if tau nk je join korg kenekan mieza..asal x ajak musliha skali knekan dia,mst lg gempak.haha..kesian gler mieza..haha

AiMiE HaRmELiA said...

huhuhu... mesti la..
otak si yana ni memang geliga..
papepon.. slamat ulang tahun sayang!!
jangan manja2 lagi tau..huhu..mwahh!

lily lyana said...

siannye ade org tu nges la kakya tyme bday dy sbb kite xbg dy adia..
aha..
siap nk wat report polis agi tuh..
mcm la kite kesah ngn polis 2..

huhu..
sory mija

AiMiE HaRmELiA said...

Yanamic- a'ah.. kesian deh loo..

Blog Widget by LinkWithin