Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, August 12, 2009

Macam Makan Ais Krim di Musim Panas



:: Aku kurang faham kenapa kami perlu menundukkan badan seperti cuba memuatkan diri dalam gambar ni?? Aku dah serupa itu "Si Bongkok".. aikkk.. sebot betol2 bukan si bongok laa!! ::




:: Wtf.. Pic ni pon sama ::



Last week before balik KL, daddy Mieza datang Machang dan menjanjikan dia akan bawa sesuatu yang buat kami teruja seperti melihat van ais krim kat tengah2 padang pasir yang memasangkan lagu

"Paddle pop.. Paddle Pop...super super yummy!"

dan kononnya masa tu kitorang sedang ketandusan air yang teramat sangat.. wahh... lazat. meleleh air liur kitorang..


Apa menatang yang dia nak bawa bagi kitorang??




Pizza Hut...!!

Hahahaha... ye..ye korang ketawa.. tapi kitorang kat sini dengar dah terliur..
Ye la dok kat machang ni pizza hut mane la nak ada... Pizza Hir tu ada la..
Kalau nak pizza hut kena turun Kota Bharu which will took about 45mins to 1 hour journey... malas la..

Bile Daddy Mieza sampai tanya xnak makan ke? kitorang ngn muka yakin jawab "xnak lagi la. Kenyang". Padahal petang tu mmg reservekan perut untuk melantap pizza. Tapi konon malu ngn ayah dia.. haha. keji..

Sumpah tamak kitorang xnak makan kat food court.. Nak makan kat bilik je.. xnak orang tengok.. banyak sket dapat makan.. hahaha.. double keji!!



:: Sorang 4 Slices of Hawaiiian Tuna ::



:: Mata tak nak besar lagi ke malahap tu. Macam sebulan xmakan je::



:: Me n MiezaLem.. YanaMic belakang tabir.. too busy melantaking..huahaha ::



:: Dah akhirnya liciiinn... Habis punah diet aku.. xpe2 esok leh puasa ::

No comments:

Blog Widget by LinkWithin