Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, August 14, 2009

Berdebar tunggu keputusan




Dap Dip Dup..

Dap Dip Dup..

Di dalam dada...

wah.. ni nape tetibe feeling dangdut lak ni? Ok2 tau... saya pun geli..

Sebenarnya kitorang kat Uitm ni semua tengah berdebar2 menantikan esok.

sebab kemungkinan akan ada pengumuman khas dari induk Shah Alam pasal status kampus kitorang ni.. dah banyak ura2 dan rumours kitorang dengar pasal penutupan Uitm sempena penyebaran wabak H1n1 ni..

Latest kitorang dengar tadi ada yang soksek2 kata maybe Uitm akan DITUTUP SEBULAN.. sepanjang bulan Ramadhan. Dan kita akan kembali ke kuliah selepas cuti raya.

Ada juga yang kata kita maybe akan kena REPEAT the WHOLE SEMESTER. Kire macam extent sem la.. kebenaran kepada rumours ni akan terjawab esok... dup dap... dup dap



:: First time pakai mask ni masa nak balik ke Kelantan from KL ::

No comments:

Blog Widget by LinkWithin