Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, August 31, 2009

Port baek bulan puasa ni




Bulan puasa gerai makan semua tutup.

Selalu lepas kelas if ada gap kami akan melepak kat the legendary Sigai.

pekena Nasi kukus sepinggan ngan teh beng.. perrghh.. marvelous!

Namun bula pose ni kne tukar la rutin tu.

Nak balik bilik memang tak la cuz jauh dan
sangat la berharga 50sen tu untuk dihadiahkan pada pok cik tenggiling.

Kalau dah balik bilik memang xdo maknonya nk datang kelas.
Melengkor tidor la jawabnya.


So kami pilih untuk hang out kat Perpustakaan Tengku Anis.

Yang tak bestnya bulan2 pose ni la aircond dia nak rosak.
Macam tau2 je ramai student akan menempek kat library during free time.




:: They Guide, Lead and Inspire la sangat~!!::





:: Ye ni I serious ngah study.huhu. background
terpaksa dikaburkan untuk mengelakkan
sebarang spekulasi liar..kahkahkah
::





:: Mieza n Aireen ::



:: Akma n YanaMic ::



:: Budak2 ni camwhoring je keje. xkira di mana ::







:: Aku. Mencuba untuk kekal focus. bertahan ::






:: Ni tahap focus dah terganggu sikit. tp ku tahan jebat! ::






:: Namun, seperti teori Madam Wan Norliza,
"student hanya boleh kekal focus selama 20minit pertama sahaja.
lepas tu perhatian mereka akan terganggu.
" ::


3 comments:

Syima Syaz said...

tengok...dalam library pun kene posing,kan...hehe

Edil (",) said...

study study ..
@_@

lily lyana said...

sumenye dok keje posing je..
adoy..
kt lib pon jd port ke..
yanaMic cume tpengaruh je k..
jgn sesape salakn dy..
huhu

Blog Widget by LinkWithin