Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, August 6, 2009

Perempuan Bertudung Hisap Rokok Gulung



Korang pernah nampak tak perempuan/gadis bertudung gulung rokok Harvest dengan bersungguh2 sekali?? Kami pernah!! Baru semalam when we were lepaking at our favourite-place-to-lepak-lepas-kuliah-tapi-sebelum-pukul-tujuh tu. The legendary Sigai.. Masa tu as usual kami bertiga akan makan+minum kat sana.. Then along came the guys datang menempek.. Naneil(Gebang), Midi, Aimi(Tembel) and Adam. Masa tengah sebok berborak, Gebang bersuara..

"weh, tunggu jap aku nak g beli harvest jap.. kite try flavour lain lak"

dengan dahi berkerut lapan belas aku bertanya "menatang ape harvest tu? Gula2 ke? nak2!"

"Jap tunggu ktorg g beli jap"

15 Minit kemudian

"Laaa...cis... Rokok gulung rupanya!!"

So kitorang pun buat deq je la sambil tengok
Gebang gulong the rokok pakai alat ape tah.
But our sweet little friend, YanaMic ni teruja
pulak nak try menggulung rokok tu..

so Gebang pun bagi la sedikit tutorial on
how to gulung the rokok gulung..


:: Percubaan Pertama ::





:: Adam kat belakang (yang macam bapak org tu ha)
buat statement "sorry I xisap rokok murah".
haha xbole blah statement brani mati kau Adam ::





:: Tekunnya dia cuba memampatkan menatang
tembakau dlm rokok tu ::





:: Eh, teruja pulak bila dah nak siap rokok gulung
pertamanya.. Midi yg kt blkg tu.. comel kn?huhu ::





:: haa.. dah siap pun!!.. hehe acah je isap tu.. then rokok
gulung pertamanya diberikan kepada si Gebang ::





:: Gebang pun isap dengan rakusnya. tehehe ::

Budak2 lelaki ni terpaksa isap rokok gulung sebab nak jimat kos KATENYE..
al maklumlah mereka ni perokok tegar yang bertemakan"biar-putus-cinta-jangan-putus-rokok" tapi hanya berstatus pelajar yang ditanggung syarikat perkapalan Pa&Ma.. jadi kne pandai2 nak hidup la babe

Ntah hape2 tah..


AMARAN KERAJAAN : Merokok membahayakan kesihatan.




Ingin dinyatakan disini bahawa tajuk entri ni adalah rekaan semata2.. sian kat YanaMic.. dia tak merokok pon.. but teruja nak try gulung menatang tu.. feeling gulung popiah goreng KATENYE..
Harap tiada sebarang spekulasi timbul lepas ni kerana kami the Charlie's Angel of Machang adalah BEBAS ROKOK *peace=D

OhWellWhateverNeverMind: Berangan jadi Yunalis setiap hari Isnin
sebab ada CiTU a.k.a kelas agama. hehehe



No comments:

Blog Widget by LinkWithin