Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, August 16, 2009

A Night in KB to Remember

Its been a while since we last had our girls outing.
So last Saturday we've decided to go to KB Mall.
Woke up around 2pm.
(yeah coz we slept around 4am that nite!)

Kalau ikotkan we have to be back before 7pm.
Yeah only in Uitm Machang punya rules macam tu.
Kitorang kalau nak balik lewat dari 7
kena amik cop from our fellow(warden).




:: Viva WHITE uallz!! my fav color ofcoz ::





:: No plat lak KL mari.. lagi cheq suka! ::






:: Muka ceria-xkesah-tunggu-lama-dalam-kete sebab aircond berfungsi dengan baik sekali so I-tak-Kesah..huhu ::



Hari tu kitorang dah sewa kete kul 2.30pm, then kena patah balik berulang kali nak setelkan hal cop kebenaran keluar ni. Dalam kul 4 jgk la kitorang baru gerak ke KB Mall. Sepanjang perjalanan semua senyap. Mieza, Yana and kak Wanie masing2 kebuluran xmakan dari pagi. Sampai je KB Mall terus serbu kedai makan.




:: Lokasi kejadian : RasaMas KB Mall (YanaMic n kakaknya) ::







::Kan dah kata kami kebuluran ::



:: This "bungkus" thing is niceee ::



Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut suka hati.

Setelah kenyang baru la bertenaga sikit kitorang ni.
Baru la dengar suara sekor2..
Kitorang pun g la jalan2 sekitar that mall.
Jalan punya jalan kitorang terjumpa Bowling alley kat tingkat atas mall ni.
MiezaLem beriya2 nak main.

Bagi tak mengecewakan baby kita ni..






:: Haa.. hambek kau.. camtu skali balingan pro ::


Memang pecah perut la kitorang kat tempat tu ngan perangai gila si YanaMic ni.

The score :
Elia - 98
MiezaLem - 80
YanaMic - 43

Hahaha... semua 100points pon xsampai..
Ni namanya main suka2..

Dah puas guling-guling bola, tengok jam pun dah pukul 8.40pm.
Wah.. nak masuk kampus sebelum kul 10mlm.
So kitorang pun kembali ke Viva la Vida Loka untuk pulang ke pangkal jalan.








:: Tadaa..Ni la KB Mall.. Ha, atas tu ada amoi lambai2.. lambai la balik uallz! ::







:: Jakun sebentar first time drive malam kt KB ::




:: Ni Uitm Kampus Kota Bharu ::




:: menempek jap ::



:: Bas ni sangat gila! Bawa vavi laju and siap over take kete i lagi! ::


Akhirnya kami selamat sampai ke kolej dalam kul 9.40. Just nice.
Pok Guard pon senyum2 kambing kat kitorang.
hehe. Best gak skali skala girls night out camni.

Leh buat lagi lepas ni!




:: Speaker yang dibeli kat PC Fair KB Mall ::



Harus la dipasang terus dan test tengok movie..


ok2.. dah2 tutup lampu..
Nak layan movie ni..

shhh... =P

4 comments:

mieza yezza... said...

best giler time dpt outing arie 2...
thanx 2 mok yah cuz kete die gempakz...!!!!
hope dpt sewa viva 2 lagi la but nk minx murah sk8 dlm(RM5 sejam)..huhu....
lupa plak nk ckp thanx 2 ank mok yah iaitu.....
kok yah..hahaha......(jgn mrh)...=)

lily lyana said...

sape yg tonggek 2 kokyah?
hudoh memenor la..
ahahaha..
btw dy adelah yg terbaek..

[pasannye budak ni]
bisik kakya dlm hati

AiMiE HaRmELiA said...

Mieza - Haa.. awk ingat mok jah punye kete ke leh bg RM5 sejam.. kalau mok jah tu mungkin la..ye tak mija??hehe

Yana - owhh.. yang tonggek tu sape tah name die.. die mmg ske menonggek.. dlm sume gmbr nk tonggek.. smpai classmate pggl dia "nenek tonggek"..sdapkan name tu??awk knal ke die??heheh

lily lyana said...

rep 2 kokyah:knl la..nenek tonggek 2 femes la..
dy yg pling hot kat c2 kan...
ahaha...


sory 2 hotbabifie sbb de yg ag hot dr dy..

;p

Blog Widget by LinkWithin