Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, August 21, 2009

Kata-kata semangat!!



tak sangka entri sebelum ni mendapat sambutan..

sory la if i terlebih emo.. biasa la 2. adalah saya sedikit emo akhir2 bulan ni..

huihuihui.. pape pon thanks to the ppl who commented... antaranya..

ininieza said...
last nite teringat kat ya sbb tu mak called. ingat nk 3g. tapi nasib baik tak dpt. line tak clear. klu tak abis la...kantoi... nangissss...2 org dewasa yg sememeh...haha

sabarlah.. perasaan eya ni sementra je. Ofkoz sbb ya tak biase lagi. But trust me, after all these u will sit back and say to urself...atleast I have my frens to bbuka puasa sama2. Juz think of other ppl who had to bbuka puasa alone!!.. as i remember my first time alone...years ago...masa mak mula2 sorang2!! mak pn penah buka sorang2. In fact bnyk kali. Masa keje pn mak penah buka puasa sorang2. Sambil berjalan kaki ke parking, ada tu buka puasa dlm kereta je. Im alone je..

As for u back in Mchg, juz remember yg mak, cicik, auntie nora, auntie lynn pn penah dok asrama...Penah alami benda yg sama...

Alamai suasana bersahur dan berbuka puasa tanpa keluarga. Lagi sedey tau.. mana ada org datang lawat sbb kami semua dok jauh dari KL gak. Tapi sehari 2 je, lepas tu the feeling was back to OK.. Mmg betul kata auntie lynn, lepas ni sure eya akan rasa BEST sbb dpt pengalaman berbuka puasa dgn kawan2 yg tak balik berpuasa dgn keluarga... atleast u know how good it will be. Next time, u akan kenang masa ni and talk abt it...juz like us.. ;)

Klu nk kata hidangan yg best2 like what u said, well...not to let u down...atleast at home tok mama tak buat yg special pn kali ni. She plan to buy je sbb mak & amer je yg ade. Klu ada pn cicik tumpang sekaki..hehehe

so dont worry, samada kat rumah ke kat Machang ke.. sama je..And to make u feel good...let me refresh yr memory...

As for tok mama & mak, plus Amer, we also feel the same things as you did...Coz this year, eya and cicik tak lagi ada utk buka posa sama kat umah ... mcm tahun2 yg lepas...

so dont get sad abt it. take it as part of life. No matter where we are, what we have during fasting month ni, juz remember..we have each other. U are alwez in our heart..

selamat berpuasa... and keep in ur mind & heart that we do ingat ya selalu..muaahhxx

Relax k.. esok bila bbuka mmg la rasa lain tapi kena ingat .. ada yg lain pn tak dpt berbuka dgn keluarga. So u r so lucky sbb bila bbuka dgn kawan2 pasti ada yg menarik. M


yang lain2 pon sama.. thanks bangat~!!



:: Kalau dah start vain tu maknanya dah hepi la tu ::

1 Surat Layang:

Blog Widget by LinkWithin