Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, August 29, 2009

Bertiga Lebih Baik

Semalam kitorang keluar lagi.
Kali ni ke kedai kakak Apex yang famous for its "Colek Aye"..

Haa.. tau x ape tu colek aye??

Rojak Ayam la..

camne rupa dia??

alaa.. sowi.. smlm batt kong so xdpt amik gmbr. tapi i cuba bagi gambaran dia.

ready?

cuba bayangkan..

ayam goreng, tauhu, udang n sotong goreng tepung, popia and macam2 lagi dipotong kecil2 dan dihidangkan dengan kuah dia..

Sedap la juga.

xdpt nak bayangkan??

alaa.. terpaksa la apex blanje mkn colek aye lagi..
amik gmbr then nnt i postkan kat blog..

hui3.. alasan!

Semalam bertemankan YanaMic ktorg bantai makan semua menu yang ada kat kedai tu..

3 trip tu.. Yana2.. huhuhu..

Apik, bestfren apex pon ada skali.. puas dia kne usik ngn yana malam tu.

sampai tersipu2 malu apik. tapi papepon drg pon kate best lepak ngn kitorang.

otak semua masuk air.. hahaks!

Lepas melantak kami dibawa g the uptown of Kelantan..

Wakaf Che Yeh.. leh tahan besar gak tempat dia.

Kitorang sempat beli sliper getah kat sana..

Jangan jeles Mieza!!



:: ni la seliparnya.. i punya warna itam, Yanamic purple. best tau. asalnya harga ditawarkan RM25. then kitorg tawar lagi dpt RM20. Then ada abe kdai seberang mendajalkan penjual tu kate suh bagi harga penutup sebab ktorg customer last bfore drg nak tutup kdai. Last2 budak tu terpaksa akur n bagi ktorg harga RM 18 je!! hahaha.. plus YanaMic berjaya menggoda pekedai tu sampai bagi harga murah. hahaks. memang best la. lain kali nak tawar-menawar ajak YanaMic ::


Memang best sangat2 lepak semalam. Tapi tak berapa best sebab Mieza xde.. Kami kan the charlie's angel.. Sorang xde memang terasa. Bila bertiga baru la lengkap. Even masa berbuka pon kitorang tertanya apalah menu berbuka miza harini? mesti best dia balik berbuka dengan family tercinta.

We miss u mieza!!

Terima la koleksi gambar kitorang yang sentiasa masuk air namun saling melengkapi :










5 comments:

mieza yezza.. said...

gurlz...
bestnye...rugi la x dpt follow...
perhaps next time...=)
miss u so much..
luv u....

lily lyana said...

cian miza xpat ikot..
kah3...
besnye ktorg hangout tnpe awk oh..
2 la..
beriye2 ag nk blek..
pdn muke..

Syima Syaz said...

aaahh rindu kad matrik tuh..

hanim banim said...

haha nnt kena knalkan anem ngan dat footballer. ape kes seme org da kenal ur adik ni je belom +_+

AiMiE HaRmELiA said...

Tu la.. adik kak ya sowang ni bz bonar..
xpe2.. that time will come.. nnti i let u knw..
kte hang out skali.. b4 dia start training

Blog Widget by LinkWithin