Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, September 9, 2010

Cerita Ramadhan Kami

Bulan ni my bf, Incik Apex tersgt la bz sampaikan dalam bulan ni dua kali je kitorg dapat jumpa.


FIRST masa Incik Apex baru pulang dari mengerjakan umrah..wah xleh skema lagi ke ayat.. masa tu kitorang sempat berbuka sekali je..




::Ni masa dia baru nak gi.. Rambut panjang lagi::




:: Sampai2 Incik Apex kite dah jadi Incik Botak!!::





::Sempat la jgk kitorg g bazaar ramadhan bersama..hehe.suke!::





:: Ni 1s time berbuka sama. pss.. im wearing my 1st jubah given by him ::



SECOND time berbuka pulak.. setibanya Incik Apex dari Qatar..training dan friendly game di sana ..berbuka with my mum's family ..

tp sebelum tu me n my Incik Apex g shopping barang2 raya kat Mid Valley and The Garden






:: Gambar Hiasan saje sbb terlalu asyk bershopping lupa nk amik pic..huhu::


Ok2.. kembali ke cerita berbuka puasa ngan my family ye adik2..


lepas dah seharian bershopping.. kitorang pon g ke Bazaar Ramadhan Setiawangsa lepas jemput my lil brother.. then lepas ke bazaar.. kitorang pon ke salah sebuah restoran thai kat Wangsa Maju.. sampai2 sana semua dah menanti..




:: Thats my aunt, Auntie Lynn dan her husband, Uncle Kerrel ::



::My mum yg bt peace tu.. haha.. sempat lagi ::




:: My lil bro,Amer yg comot n Incik Apex yg serious dgr cite Tokmama(my granny) ::




::Nyum2..sdap wehh::





::Ok2..stop jap makan ::




:: The Three Generation - me,mum and granny ::


Akhirnya sempat juga saya berbuka ngan bf tersayang.. bayangkan la dalam sebulan ni dia ada kat Malaysia tak sampai 2 minggu.. kitorang dapat jumpa 3kali je sepanjang bulan Ramadhan ni.. ni la dinamakan "pengorbanan cinta"..chewwahhh..jiwengss la pulokss..!!

6 comments:

Dia.Honey said...

pakai kelisa ke? leh la join team ai...hik3 jom makeup kelisa :P

nazwin said...

u look so cute bertudung . =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

comelnyer...waaa...
suka sangat tengok ppic kamu berdua ^^
Saya Blogger TERENGGANU

Paiz said...

huhhh.. makan dgn bakal mak mentua.. xnervous ke? hehehe


Aku Seorang Blogger

Adzrien Shoppe said...

beratnya dugaan ramadhan tahun ini. banyakkan istighfar.. kak liza tumpang sedih sebenarnya.

hana said...

http://hanajue.blogspot.com/2011/08/mesteri-jalan-karak.html#more

Blog Widget by LinkWithin