Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, September 14, 2010

Riang Ria Raya 2010



Raya tahun ni kami ke Jelapang, Ipoh.. kampung Abah saya..

kalau korang baca entry sebelum ni mesti korang tau pasal kemeriahan atau ke's akan'an raya tahun ni.. Semua pakat2 pakai baju hijau tanpa dirancang..

cakap banyak tak guna.. jom layan gambar Hari Raya Pertama..




::Aizat(adik),Cicik(kakak),me,Amer(adik)::










:: Tema - Hijau mata hitamku ::




:: Tak ready tapi camera dah tak sabar2 nak snap ::




:: Gaya sopan tapi kenapa kepala sopan saya perlu senget? ::



:: Freestyle ::


Tahun ni raya lain sikit sebab ada ahli baru dalam family.. Nur Hana Batrisya atau nama glamournye Bobot.. Our lil baby sis..




::The center of attention for that day::



::Abg ajat dia dokong si bobot ni::




:: With my dad ::



::Nak ambik gambar nanges2..so kena bagi dia benda yg bling2::

Bila dia dah tenang baru la boleh amik gambar family dengan tenang



::tak berapa tenang jgk la bila kepala aku ada jejari yg tak berapa nak runcing.. ciss!::


Dah lepas sesi photoshot,salam2 dan collect tol duit raya, kitorang pun bertukar la.. sbb esok nak pakai baju yang sama.. ada program..huhu..jimat cost betol..




::kebetulan HanaBobot pakai tema sama ngn sy..black n white::


bila sampai petang sikit kitorang masing2 buat hal sendiri..ada yang makan2,tidur n tengok tv..tu je aktiviti hari pertama raya kitorang..sebab xramai yang balik kampung tahun ni.. ramai yang akan berkumpul utk acara raya kedua..

acara apa??

haa... tu kena la tunggu entry berikutnya..



::Sebelum tu terimalah gambar muka ala Datin Rosmah oleh HanaBobot ni ::

1 comment:

Marya Hana . said...

amboi nox ! berhijau-hijauan ..

selamat hari raya :)
sorry x pat datang umah kaw ..
aku kene jage adek aku sbb bibik dah xde..

Blog Widget by LinkWithin