Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, September 26, 2010

Majlis Anugerah Dekan.





Sabtu lepas saya telah menghadiri Hari Bersama Dekan Fakulti Pengurusan Perniagaan, Prof. Dr. Normala.. tahun-tahun sebelum ni majlis dinner dekan ni selalunya diadakan di hotel..malangnya tahun ni buat kat dewan pro je.. papepon layan la pic2 ni ye..







3 org bakal penerima sijil nikah.. huhu





Bella - exco D'Banquers bersama dulang hantarannya




the pentas yang agak "meriah". dont u think?



Saya duduk betul-betul depan meja makan VVIP jadi perlu focus.*berlakon focus*




VVIP sampai jadi semua kena bangun nyanyi lagu Uitm.









Persembahan pembukaan.. siap ada gimik.. ingat betol la si fatin kecik ni nk nyanyi..rupanya gimik semata. tertipu tipah! miming.. but overall ok la performance tu.





Then straight ke ucapan pengerusi Dbanquers, TP HEA, seterusnya dari Dekan kita sendiri.. aiipp..akak dua orang tu.. jangan duk posing2..focus..focus..*sebenarnya jeles xdpt amik gmbar sekali*





focusnya..sampai berkerut-kerut muka







Seterusnya jemputan dibenarkan mengambil makanan.. kecuali kitorang yang akan naik pentas ni.. takut baju kotor kena kuah kacang agaknya..huhu.. so sementara tu touch up la sikit apa yang patut..








Dup..dap..dupp..dapp..nerbes!









*keep reminding myself* jgn sampai terpijak kain..







Fuhh...selamat!







Dapat dapat sijil terus serbu makanan..lapar!




Muka masing2 jakun cam xpernah dapat sijil




Pose bersama gulungan kertas manila berikat reben.








Tarakuca..tarakucacaaa... tarakucaa..







Not to forget pic with the rest of GG group..




Ain tolo... hehehe


Tema malam tu raya..so ada yang pakai baju kurung, kebaya, kebarung dan macam-macam lagi.. but as for me, i choose to wear baju jubah ni..



Pakaian- Aikk..tak macam jubah je bila aku pakai.. cam agogo pon ada ni.. maaf ye kak Saloma, saya tiru style awak malam tu..





Rambut- asalnya nak lepas tapi bila sampai dewan peluh2 jadi untuk keselesaan aku pon sanggul-mak-minah-kan rambut ni.. ala-ala cinderella gitu..awwwhh..








Bila berada di majlis ni sedikit sebanyak jiwa ni rasa berkobar2 untuk mendapatkan anugerah dekan insyallah semester ni.. tapi boleh ke agak2? hmm...kuatkan semangat..chayok2! fight it2!!

2 comments:

KaLiNa MeLiNa said...

congratz! :)

SyimSyim said...

congratz dear.....
next sem plak k...

Blog Widget by LinkWithin