Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, September 12, 2010

'Raya Sakan Contest by Insan Tinggi'

Tak pernah seumur hidup saya join contest kat blog macam ni.. tapi tiba2 rasa nak join..
mana la tau rezeki kita kan.. so cik Insan Tinggi ni memang bertuah la sbb saya pilih contest dia.. wahh..dia lak yg bertuah?? aku la spatotnye..keskeskes..











So picture ni saya pilih. iaitu gambar kami beraya tahun ni sangattt la sakan..

Apa yg sakannya??


Tak nampak ke dah cam family si Kodok je.. hijau semua(well,almost semua).. yang kelakarnya memang kitorang xplan pon nak pakai hijau for this raya.. kebetulan yg tersangatlah ajaib.. pagi raya tu masing2 terkejut dan ketawa sebab masing2 pakat pakai baju tema hijau.. very the tema ketupat raya kannn...

sampai ada yg kata

"Ni kalu kome sekeluarga gi beraye sebatu dah nampok ijooownye baju kome"


::disebalik tabir::


so adik2 meriah tak? sakan tak? layak tak masuk Raya Sakan Contest ni???

Cakap ye sekarang! hehehe.. garu je.. eh.. gurau je.. Peace~!!

6 comments:

The Aviator said...

hehe...
orang perak~
Selamat Hari Raya kak~
Maaf Zahir Batin~

Ikhlas Dari~
The Aviator

Elia Si Jejariruncing said...

thanks ye adikku...

Shafizah Hisham said...

tau dah sape yg ckp tu...let me guess...mak ayah ke?

Elia Si Jejariruncing said...

owhh..taktau la sapa yg ckp tu..xsure

[z@ck] said...

thanks for joining..
=) memang kodok betul..bukan main hijau..hehehe

.s.o.f.i.a. said...

memang ijau SAKAN!!! good luck.....

Blog Widget by LinkWithin