Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, October 30, 2010

Sorry Aidil, i have to dump u for him jugak-jugak




Dear abg Dil.. adik tahu kita dah lama bersama.. dari mula adik kenal abg time abg lawan ngn team My Team tu lagi.. even kadang2 tu ada jugak adik ter-mistaken abg ngan abg zaquan.. mane nak perasan taik lalat yg kat pipi tu if dlm tv..




adik tahu abg harapkan adik memberi sepenuh sokongan pada abg.. lagi2 time abg tengah kusut dengan perlawanan final bola ni disamping kemelut rumah tangga yang sedang abg alami.. adik bukan nak tambahkan kusut abg..tp adik kena berlaku adil pada bakal tunang adik.. tahun lepas adik dah sokong abg.. tu pon sebab bf adik tak main.. memang la tak sokong team abg, tapi bila abg main adik tengok ape.. bila abg jatuh adik kate.."oouchh..sian aidilku!".haa.. aci la kan?kan?kan?




tahun lepas adik sokong 50-50.. Ns pn adik sokong. Kelantan pon adik sokong.. tapi tahun ni adik tekad sokong Kelantan. ye la.. MIA main tahun ni.. adik kan sumber aspirasi dia.. mesti la adik kena sokong dia.. betol tak? tu la abg.. adik dah ckp abg xleh ngam ngn pompuan lebih tua dr abg, tapi abg degil.. nak jugak-jugak.. kan dah jadi camni.. tak dapek den nak nolong.. adik rasa abg sesuai dengan pompuan lebih muda la..lagi-lagi muda 2 tahun dari abg.. laaagi seswaii.. hehehe *wink*




Apa-ape pon adik wish abg good luck la final ni.. pesanan terakhir adik, main malam ni jangan dekat2 sangat ngan bf adik tau.. kalau passing bola tu jauh2 la dari kawasan goal tu.. adik takut pape jadi kang.. bukan taknak NS sumbat gol..untuk keselamatan abg jugak.. huhuhu..



::haa..tajam pandangan tuu::


waaaa... sila lempang saya banyak2.. geli lak aku taip gedik2 camni.. MIA baca ni mampos aku..terus takleh focus final.. hehehe..aku saje je sebenarnya.. minat ngn kembar suke2 je.. saje nak buat MIA jeles.. dia makin dengki la bila aku selalu tergedik2 bila nampak gambar kembar dalam paper.. sampaikan bila dia main ngan team national, xpenah nak ajak aku tengok dia training.. dia tahu kang aku bukan tgk dia, tgk si kembar..hehehe.. ape salahnye tgk due2kn?.. kehkehkeh.. paling dia bengang bila aku hafal no plat kete si kembar ni.. dah nak bt cmne.. senang nk ingat plus slalu nmpak kete dia kat FAM tu time nak g amik MIA. "NCE 1987"..tak ke senang nak ingat.. setuju tak?

Ok-ok la.. nnti comfirm i akan ingat n hafal no plat kete baru u tu k syg??jgn mrh*wink*

p/s: harap korang jgn amik serious la ape yg cik jejariruncing ni ckp sal aidil ni.. memain jerk.. jodoh pertemuan ditangan Tuhan. hehehe.. jgn marah ye

5 comments:

sicomot-comel said...

wahahaha...

amy!
dlu kite pown minat kembar jugak tp skrg dah tuka angin..
ciann cik amy ye..hihi..
bwk byk sabo yer.
mudah2an kekal la kamu bdua :)

delamor said...

elia jgnla ckp aidil x sesuai dgn perempuan yg lebih tua dr dia..x baik taww..dah jodoh dia dah pun..okeh? :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

kenapa fotplayer sumanya comel2 yer
haha...

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

norahulfa said...

akak sebagai kembar ke3 aidil and zaquan nak marah elia ni.,.haha mana ada no plate kereta dorang4 angka? x main la...hahaha 2 angke aje la...dulu2 mase zaman honda jazz putih tu leh la 3 angka, tp akak x suke no plate baru kereta dorang ni..xde melibatkan akak langsung :( btw besday akak sama dengan dorang...hehe semalam ada nike launch, kenapa apex x ajak awak? btw lagi akak pergi..hehehe jgn marah heheheheehehehehehehehe

mc ya said...

plg shuke kt pktaan BAKAL TUNANG!!
wah,cam xlma je lgi

Blog Widget by LinkWithin