Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, October 30, 2010

Kelantan muncul Juara Piala Malaysia 2010



Tahniah pemain-pemain pasukan The Red Warriors kerana berjaya merangkul kejuaraan pada malam ni! tak rugi aku pakai baju jersi MIA masa final thn lepas dan turun dining.. best gile.. nanti2 aku update cite sal pengalaman tengok bola ni ye.. sekarang ni nak congrats Kelantan sebab menang..


not to forget my lovely future fiance, My Incik Apex sebab perform malam ni.. tercapai juga hasrat nak tgk u main sampai ke final.. tahniah sayang.. see what i've told you? never give up.. do ur best and someday luck will be on your side.. congratulation sayang..

3 comments:

zairil said...

tahniah..>!!!

awall udinn'ALFIE'starr said...

luckily that one goal didnt cost them the game..kalo x sian apex..hehe..pape pun, congratz!he will win those awards

Namy Rashid said...

OMG :P my bff Pejey suh I bukak blog ni ok. dia kate u gf goalie kelantan. omg i proud gila dgn dia. good job! bacelah blog i. i igt dia dh kawen ok. HAHAHA btw, smoga cepat2 brtunang! ♥ ♥ kita semua doakan kebahagiaan korang! :))

Blog Widget by LinkWithin