Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, October 23, 2010

Tahniah sayang!




dah menjadi rutin bukak dashboard tengok blog entry org2 post.. kebetulan malam ni Incik Apex ada game penting lwn Kedah utk layak ke Final Liga Malaysia, so saya pon tengok la salah satu blog penyokong bola sepak kelantan.. saje nak tau any updates.. kdg2 benda yg Incik Apex xtahu lg atau xsmpat bgtau saya pn i dh tahu dulu.. dia slalu ckp..

"eh.. yeke? U tahu dr mane ni??"

dengan muka kekwat dan kening terangkat macam Ziana Zain dalam cerita Sembilu saya pon jawab..

" Well, u jangan pandang I sebelah mata ..apa u akan buat, dah buat, atau tengah buat I tahu.. so u jgn main2 ngan i..huhuhu"

" hahahaha..." gelak ye.. tah2 dalam hati cuak!


to cut the ketam(cut the crap), setelah membaca entry ni- http://borakbolamalaysia.blogspot.com/2010/10/anugerah-bolasepak-kebangsaan-fam-100.html,barulah saya dapat tahu yang Incik Apexku telah terpilih untuk Anugerah Bola Sepak Kebangsaan FAM/100Plus 2010. dia bukan sahaja terpilih kategori Penjaga Gol Terbaik, juga kategori Pemain Muda Terbaik. anugerah ini akan disampaikan pada 2 November kalau xsilap..

Bila i bagitahu Incik Apex mula2 dia mcm xpercaya..then bila dah tunjuk br nak percaya.. responnye? dia kata malas nk fikir sgt.. kalau ada rezeki alhamdulillah.. dia xnak berharap sgt.. selalu cmtu.. saya je yg excited lebih..

but the thing yg i respect about him is he's a kind of person who's so humble.. ikot resmi padi..makin dipuji dia makin tunduk. xpernah skalipon dia berlagak atau ckp besar.. bila i kate org semua puji his performance, dia slaku nafikan yg dia mmg bagus. ayat "i biasa je u.." slalu kua dari bibirnya.. Alhamdulillah layanan dia terhadap saya pon masih tak berubah dari masa mula2 saya mengenalinya.. makin sayang tu ada lah..heheh.. harap2 dia xbaca entry ni..malu i!!

congrats sayang..!! semoga b terus cemerlang dan dimurahkan rezeki.. amin


4 comments:

awall udinn'ALFIE'starr said...

yeah congratz apex!be a goog keeper..leh wakil malaysia nanti sape tau..stay humble jgn jd cm keeper kedah, helmi..dulu sme org ske tp skang tgk muka pon dh malas..hehe..kerek sgt..anyway i'm a kedah fan so nothing but a win in kelantan will satisfy me!hehe..

Marya Hana . said...

kalau kelantan masok final, kaw gi ke x..?

* congrat's..

mermed Z... said...

dear budak kecik...
update la selalu (padahal ai pon x update..hehehe)

congrats to mr apex...
good luck utk final 30 0kt nanti...


p/s: dear, you tunang, jgn tak jemput tau...kawin lagi la..;p

Elia Si Jejariruncing said...

marya: kalau leh mmg nk g tp aku ada final la..

Blog Widget by LinkWithin