Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, October 28, 2010

Aku nak Final, dia pon nak Final



Alhamdulillah satu paper dah settle.. Bel 311..
My Final papers tinggal lagi 4 yang masing2 agak menjerut leher untuk score..
harap sem ni dapat dekan lagi.. tp cuak sbb subject cam susah je..

MIA pon akan struggle untuk Final jugak.. tapi bukan final paper..tapi Final Perlawanan Piala Malaysia.. Kelantan Menentang Negeri Sembilan.. di Stadium Bukit Jalil kalau tak silap..

Tak sabar nak tengok.. teringat masa tengok final tahun lepas.. cuma masa tu MIA x diturunkan ke padang.. tapi aku tetap semangat nak tengok perlawanan tu. even time wisel penamat ditiup pon aku still tercegat kat depan tv..nk tgk gak kelibat MIA amik pingat..dapat tengok sekejap pon jadi lah.. hehe.. bagi yang nak baca entry pasal final bola tahun lepas boleh click2 SINI




::Gambar kat atas ni i jumpa kat FB ada org upload..cm kelakar je derang edit..but nice..huhu..::

No comments:

Blog Widget by LinkWithin