Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 10, 2009

Pengalaman Pertama Tonton Final Piala Malaysia di Machang




Lokasi : Food court, Uitm Machang Kelantan.

Tarikh : 7th November 2009


Tak pernah lagi I lalui pengalaman menonton final bola sepak Piala Malaysia ni. Bukan kate M'sia Cup ni je, perlawanan bola ape pon aku xpnah duduk tengok sampai abes. Tapi kali ni kat Machang ni semuanya berubah.


Bukan sebab bf ku footballer. Tapi keseronokkan bila tengok ramai2, jerit2, memprovokasi eachother memang tak ternilai. Mula2 I memang xrasa nak tengok pon Final ni. Tapi bila I tengok almost semua girls kat sini semangat(siap booking kan tempat lagi), I pon terasa xsalah kalau join tengok.

Tak sangka memang seronok tengok bola ramai2 ni. Selain dapat tengok player ensem cam the twins tu, best gak tengok aksi2 player terguling2 kesakitan bile kena takle ngn pihak lawan. Precious. Tak pernah aku se-focus ni tengok bola!




::Excited bola dah nak start ::




::Ni lagi semangat dengan baju merah segala.Siap dengan scarf Kelantan lagi uollz::







:: Sapa kate girls tak minat bola??::




:: Me n Honeym ::






:: Focus je sampai org amik pic pon tak sedar ::










::Temy and Honeym yg akhirnya pindah ke meja I sebab seat lebih VVIP.haha!::





:: Yang kanan tu punyala focus sampai tercangkung2..hudus sekali ::




::MALANG sekali Kelantan kalah.. bila N9 dah sumbat 3 gol org pun makin lengang ::







:: Reaksi masing2 tentang kekalahan Kelantan ::





:: Dah kalah semua serbu kaunter nak bayar ::




::Aku je la yang semangat tunggu sampai abes nk tgk Incik Apex amik pingat ::

5 comments:

kim said...

oooo ptt pun nk soh kitaorg tnggu,haha,rupanya abg apex yg amik pingattt.ahah. awat tak habaq awl2. heheh

saypOOL rafhtello said...

memang seronok tengok live..
klu depan mata lagi syok!!

ucup_mad said...

u..i nak tanya u ni..kat mna u beli lens naruto 2??/ inak beli jugak la..

Marya Hana . said...

bungkos la.
KELANTAN KALAH!! haha.
kemarau2..selamenye.

Lieyda said...

haha.si bju-bju merah 2 sume mber i.haha

Blog Widget by LinkWithin