Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 6, 2009

Good Luck Red Warriors~!!




I pon tak tau Incik apex keluar Kosmo lagi pagi ni sampailah my kazen comment on my FB wall. Thanks Along! Cepat2 I text dia to inform him.

"yunk, U pakai bj kuning ek training semalam?"

"Ar2..Eh, mana U tau ni?"

" Cousin I bgtau kat FB. U kua kt Kosmo lagi!"

"Oh yeke.. hehe.. yunk i nk mandi jap nie.. nk siap2 g training"




Oh, ye ke je?? Cis.. penat je aku semangat.. dia rilex je.. dah biasa la kot.. kalau la aku masuk paper sure bangga terlari2 tunjuk kat orang.tak pon terus kerat simpan atau framekan.. biasa la aku ni kan jakun sket.. ok2.. jakun banyak!


Pape pon i nak wish the Red Warriors good luck for tomorrow's game!! Tahniah sebab setelah hampir 40 Tahun, tahun ni korang berpeluang masuk Final Piala Malaysia.. Tu dah kira pencapaian yang memberangsangkan buat squad Kelantan. Keep it up guys!!

12 comments:

faRiha said...

same2.. keke ^^

kalu Along la msk paper agknye abeh kredit bgtau kt sume org.. hak2..

acap said...

u nya incik apek main bola klntan eh?
LOL.
xprasan.
sbab xmint bola.

ucup_mad said...

owh..bf u football layer for kelantan ke??? sweet...en apex kan.heheh

AiMiE HaRmELiA said...

Along - tau xpe. ni paper yg haritu kua pic dia pon dia xsimpan pon. siap kena air ape tah lagi kt paper tu. dia bt xtau je.sbr je la


acap- huhu. xpe. sy ponj bkn minat sgt bola pown.


ucup - yup2. itu la incik apex sy.huhu

awall udinn'ALFIE'starr said...

gd luck kelantan!dis year kedah dh boring angkat piala so kedah bg chance kt negeri2 yg kurang2 kerap masok final...haha...
-mantan peminat kedah yg sapot time hebat jek-

hehe

saypOOL rafhtello said...

aku xsokong mana2..
feveret team aku dah kalah dah..
selamat berlawan la esok ye..
jangan gadoh2.xelok.. ;p

AiMiE HaRmELiA said...

awalludin - hahaks!! bagus2. ni baru betul penyokong setia namanye.. tak macam sesetengah org yg ikot team yg hebat je..bagus3..

cik ian@aH Lian~ said...

hehehe comel jer
kamu yg terlebih excited.
ape la apex rileks jer, kan?

AiMiE HaRmELiA said...

Cik ian - tu la.. malu je kite beriya2 die rileks je

azizan4444 said...

klate 3-1 N9..dtg jauh ni..hehehe..hrp mng la..

Nur Syaza Azrudin said...
This comment has been removed by the author.
ucup_mad said...

go kelantan go kelantan go...i org kedah but half kelantanese...heheh

Blog Widget by LinkWithin