Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 27, 2009

Ada apa di Bukit Tinggi?



Selain tengok show dipertontonkan setiap hari kecuali Isnin kul 3.30ptg dan 9.30mlm..


Apa lagi yang ada kat Bukit tinggi ni?

Dulu masa aku form 2 kalau xsilap I pernah g Bukit Tinggi ni dengan Abah n Cicik. Masa tu kitorang stay kat one of the suites kat Colmar Tropicale resort ni. Masa tu kitorang g Rabbit Farm - main2 ngn rabbit2 yg cute miut, Japanese Garden - amik gambar kat garden yang lanskapnya cantek sangat. Siap ada pondok japanese style.



tapi sekarang dah ada macam2 aktiviti leh buat kat sini.













Sape yang suka main painting2 ni bole la buat benda ni. xmahal pon



::Masa ni excited nak g jalan2 area sini ::








Lepas tengok show, Cicik bawa kami tunggu Shutter bus yang akan bawa kita semua g semua tempat2 menarik yang ada kat sana. malang sekali masa ni hujan pulak. Bila hujan, orang yang incharge tu kata kebanyakan tempat yang nak dilawati tu tutup. so xbest la nak jalan2 pon..
Sedeyyhh!!!



::Terpaksa patah balik dalam ujan2 ni.. sedeyh!::




::Wahh..bila masa apex ada company sendiri ni?::




:: Sejuk2 ni perut pon lapar.. so makan time! ::




::Dah macam cleopatra dah si Pinky ni ::







::Abes basah rambut glamour ku..huhu..glamour ke?::
















Makanan kat sini boleh tahan mahalnya.. So dinasihatkan korang bawa la makanan sendiri bagi yang baget tu.. Air pon sama. kitorang terlupa lak pasal tu terpaksa makan kat sini. Pizza dia xde la sedap sangat. but drinks dia mmg best la. I minum hot Cappucino.










Kat sini pon ada mainan cam kat fun fair tu. 1 token rm2.
Siapa yang suka game-game mcm ni bole la try. leh dapat teddy yang besar tau. huhu. leh bagi kat awekss..

hah? Teddy apa yang Incik Apex dapatkan untuk saya??

haha. yang ado~!!




:: Korang boleh juga bagi swan2 ni makan tau::




:: Muka je berani. padahal campak2 je. takutt::




::Dia berani sikit. tp hati2 swan putih ni gigit sakit ::




:: Swan hitam ni gigit xsakit. geli2 je ::




:: Makanan swan ni rm2 je sebungkus ::







:: Ni kat hotel Lobby ::

1 comment:

kelipkelipchumel said...

beshnya jenjln ke sinun..ai laik..

Blog Widget by LinkWithin