Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 9, 2009

PTPTpu

Saya sangat tertekan sekarang ni. jam di lappy menunjukkan kul 2.25pagi.

Berbackgroundkan suara dua dialek. Klate dan KL membahaskan soal calculus dan diselit gelak tawa yang cuba dikawal supaya tak terlalu kuat. Saya yang kononnya berjanji xnak online sebab nak study akhirnya tewas dengan janji sendiri. Takpe, sekejap je. Pujuk hati. hehe

Esok dan lusa kami terpaksa berdepan dengan dua kertas pembunuh (killer paper) of our course. Mat 140 and Acc 115.. Tekanan.

Tambah tertekan pagi tadi dengan perasaan yang berbunga2 bila semua kata third intake PTPTN dah bank in duit. Semua kata duit tu dah masuk. But tak tau kat mana silapnya bila saya sumbatkan kad ATM yang satu tu, tiada amount yang diharapkan didalam baki simpanan.

AARRRGGGHHHH.... tekanan! tekanan!

Pelik tambah rungsing otak memikirkan kenapa jadi camni. Sedangkan masa org PT tu datang everything dah settle. Dah accept pon loan tu. Boleh ke bila loan dah approved and key in the system, last2 duit tu tak masuk???

Dah. malas nak taip dah. tiada gambar bagi entri kali ni.

tanda protes.

4 comments:

Liyana said...

my lecturer also cakap, ptptn is ptptpu..

Qery said...

hehe..dulu2 slalu gune ptptipun

Jacobs Weetameal. said...

normal la.ptptn. anem pun belum masuk lg. even ytn.xpe2. dlm cuti nnt kite kaya taww. haha

Anonymous said...

kakya sbr yerk...org ptptn smua cam 2 ...kejam......!!!!!!kalo ade payment yg nk kena settle kakya pinjam la duit kte dulu...huhu...sbr ye sis...

Blog Widget by LinkWithin