Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 30, 2009

Pisau cukur



Masa kat bukit tinggi haritu, lepas penat jalan2 kitorang pon lepak la kat depan gym sementara tunggu my sis nak perform untuk show malam pulak.kul 9.30mlm. Best tengok diorang ni menari2 practise depan cermin. rasa xsabar nak tgk show diorang.(padahal xsbr2 nak nari same)


Tak lama lepas tu Pinky yang dah mula bosan ajak i buat our favourite past time. hobi masa lapangla kirenya. Camwhoring. berposing kat ngan pool yang kebetulan ada dekat je dengan gym tu.


"Jom Ya kite posing ala2 pisau cukur kat tepi kolam ni"

haa... aku ajak tengok cite ni xnak, xlayan filem melayu la..tak best la..tapi nak aje posing ala2 cite tu.. haha.. layankan aje nokk.. kitorang ni kan memang looove berfotogediks ni. Bab2 pose ni toksah cakap la. xde masalah punye.. hahaks!





::baru nak feeling2 pisau cukur, slack menatang mesin ape tah kt blkg tu. tapi mak xkira. posing tetap posing::




:: Poyo siot kami ni. tapi aiman xkesah! ::




::Terlindung pon mesin tu dgn kuasa bontotku.haha! ::








::Cicik aku la fotografer yg terbaek bg pic2 ni::





::Blkg tu la gymnye. plus tempat simpan towel::



=Pose kat tangga pulak=






::Tu tgk, ada ikan besoorr. haa. rezeki kite nokk::




::Haa,kt sana tu pon menarik gk. mana satu ni??::

2 comments:

Liyana said...

aha..boleh2 jadi model.. ala2 pisau cukur..ehhehe

ahmad said...

aku suka lighting pic last sekali....hahaha

Blog Widget by LinkWithin