Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 6, 2009

Jalan-jalan jugak, Buku tak tinggal

Ahad lepas, seperti biasa kami hang out lagi..

Incik Apex yang xcukup rehat lepas sampai dari Perlis pagi tu kul 10. Balik rehat jap then kul 2 terus turun Machang amik kitorang. Machang - Kota Bharu travel dalam 45min ke sejam tau.. Rajinnya laki aku tu. ishk3..





Candid fie amik. Otw ke KB i sibuk study. paper CTU hari selasa tu.






Kali ni Anmirai ikot sekali. tanpa BF semestinya.huhu



Kali ni kami ke rumah Farah. member Apex. dia buat makan2 sikit. Makan free babe. Kami pon ikot je la. Eject dah ada kat sana.




YanaMic n BabyFie




Peace2 kacang peas!






Adik farah ni cute gak. Danish nama dia. mula2 ingat dia girl sebab bulu mata dia lentik dan mata dia galak n comel cam girl. rupanya boy. malu je.




Lama2 kat sini dah mula jadi bengong sikit. sikit je. hehe



Ni kena kasi highlight sikit. lepas gi umah Farah, Incik apex bawa kitorang gi umah fam dia! Mula-mula memang tak rancang pun. Dah xtau nak g mana Incik apex ajak singgah umah dia jap nak salin baju. " Leh u jumpa n kenal2 ngan my mum skali. dia slalu tanya bila i nak bw jumpa" katanya.. Gluurpp.. seram sejuk tiba2. Nasib budak2 ni ada sekali. diorang lak terlebih excited. so I pon ikot je la.




Memang nasib la budak2 ni ada. kalau tak memang aku xtau camne nak handle. Malu gile. Satu family turun umah mak dia petang tu. Kakak dia yang aku biasa jumpa kat kedai dia pon ada. sampai2 mak dia dah tercegat kat luar umah tunggu nak jemput kitorang masuk. adoi ketaq lutut. Tapi alhamdulillah everything went well. mak dia baik sangat. layanan pun bagus. siap ajak datang lagi.




malu2 pun sempat snap pic masa diorang xde g buat air. haha!




Thanks guys for being there for me.. sayang korang sangat!!




You too my dear, thanks for introducing me to ur family..


Lepas azab jumpa bakal mum in-law, kitorang gi lepak minum kat area Panji



3 dara pingitan yang dah berpunya ok!













Ni la Colek Ayam! atau rojak ayam.


Masa entry sebelum ni i xsempat nak tunjuk apa itu colek ayam kn? atau sebutan org kelantan "Colek Aye".




Kasut corak tu Fie punya. biasa la budak Art&Design la katekan...



More candid moments..











Disebabkan kami memang rancang xnak balik lewat sangat, kul 10 tu kitorang dah gerak balik




credit to Fie. Nice one!







Ni entry ku yang ke-200. Wow!!!

4 comments:

saypOOL rafhtello said...

semoga berbahagia ye..
dah kenal dak future mum in law ni..
colek aye..sedop dok??
haha..
style gler sneaker member ko..
xde jual ke??

AiMiE HaRmELiA said...

thanks sayfool..
mmber i fie tu memang dia buat sendri and opens for order.. dia charge RM30 kalau xsilap.. u bg je ur design or nak dia design sendri

awall udinn'ALFIE'starr said...

emang nye berjalan je ek korg2..hahaha...agk jeles disini...maybe sbb xde camera sendiri n takde photographer x bertauliah kot...ur blog dh jd cm photoblog dah...tp xpe we loike..itu dia saat2 mencemaskan..gurl mmg takut eh kalo bwk jmpe fam...mine dulu mati2 xnk pg,siap tlg swervekan stereng lg...haha..xmati pon jmpe soon-to-be mother in law...kan??

AiMiE HaRmELiA said...

awalludin - huhu. photoblog ek?? hmm mybe la sbb i mmg ske tengok gmbar dari bace panjang2. ala.. i pon amik pic kdg2 pakai cam hp je. janji gmbar.

pasal jumpe mak mertua tu sape xcuak. u lelaki pon mesti cuak. lg2 i yg pemalu ni.kuikuikui..tapi nasib dh lepas. xla teruk sgt. bukan drg mkn orang pun. nasi cm kite gak

Blog Widget by LinkWithin