Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, November 29, 2009

Didie terkeluar dan SB Masuk




Malam tadi telah menyaksikan Didie Alias terkeluar dari perjuangan dalam Sehati Berdansa musim ketiga. Didie merupakan peserta paling disenangi dalam SB musim ni. walau dia merupakan peserta wanita yang tertua namun keceriaannya membuatkan peserta lain menyenanginya.

Tapi lega juga bukan Dira yang keluar. sebab ramai yang ramal dia akan terkeluar sebab krisisnya dengan Sazzy. Kononnya mereka ni barmusuhan dalam program ni.tak tau la betul ke x. Tapi antara semua peserta I paling minat pasangan bawah ni..




Irma & Zul. dua2 pandai menari. lagi2 masa malam tema bollywood tu. Love them dancing the "Jay ho".. I strongly predict that dia ngan Sazzy akan ke final nanti. Harap2 betul la.




Malam tadi lak diorang umumkan ada SB Masuk pulak.. haii, dah ala2 AF je.. ape cite ni? Tapi kire ok la gk. bole kasi chance kat pasangan2 yg dah terkeluar tuk msk balik. Siapa yang korang rasa akan dapat SB masuk nanti???hurmm.. I rasa si Didie ni la yang akan dapat sebab i rasa mesti ramai peminat dia nak tgk diorang ni masuk balik. apa korang rasa lak?



Hahaksss.. Cam xboleh blah pulak i semangat cite pasal sehati berdansa ni. huhu. tapi bukan i sorang je tau yang minat rancangan ni tau!!

Jangan terkejut kalau I kata Incik Apek pon minat..

Incik Apek : Ngah tengok cite Sehati Berdansa ek?

Jejariruncing : Ha'ah. tau2 je. best kan cite ni?

Incik Apek : Best. Syg, ada rezeki nanti kita masuk nak tak? Ada je kan ahli sukan yang masuk?

Jejariruncing : Hahh?? Serious? U pandai nari ke yunk?

Incik Apex : I xde la pandai tapi saje2 je nak masuk. U kan suka dance2 ni kan. Nanti kita amik la Cicik jadi our koreografer..

Jejariruncing : Haa.. ye lah.. Insyallah.. tu pon kalau by that time ada lagi SB ni.

Hhahahahahaha!! Camne la kalau kitorang betul2 masuk Sehati Berdansa ni? Mesti first week dah terkeluar. kahkahkah. Menghabiskan beras je.. kikiki..






::Amacam, ada gaya tak??::

7 comments:

mun-e said...

wah. incik apek tu main sukan ape??? cewah nyibuk je nak tau :p

AiMiE HaRmELiA said...

hehe. Dia footballer..for kelantan..
cik mun-e punye??hehe. kite pon sibuk jgk..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oh footbollisiouss. ceh menyibokk gak. gagaga=P


mat raya :P

saypOOL rafhtello said...

aku support dira..best!!
ko nk msuk??
msuk jgn xmsuk!!

::PoRcUpiNe:: said...

a ah la..
nsb bek la dira xkua..
heheh

AiMiE HaRmELiA said...

Haaa.. ni yg semangat nak masuk ni..huhu..doa2kan la ada jodoh ye

jamEela.. said...

ko nk masOk sB..
huhu!
aku sOkong!

Blog Widget by LinkWithin