Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, November 5, 2009

Hari itu dalam sejarah

Isnin, 2 November...

Banyak perkara berlaku hari tu..



1. Muka Incik Apex kamu masuk paper Kosmo.



Dapat cari x yg mana satu? smgt pgg bendera tu la..





Hm.. leh caye ke??



Dah jadi kewajipan Incik Apex untuk beli paper Kosmo ni setiap pagi. I panggil dia "orang lama" sebab baca paper ikot belakang.(ye la orang lama baca paper jawi so ikot belakang. got my point?) orang selalu baca ikot page depan.

Biasa la orang sukan ni kan. Buka paper mesti bace bab sukan dulu. I lak buka paper mesti buka bab hiburan dulu. hehe. 2 kali 5 je aku pon!

Then dia buat muka poyo tunjuk kat i masa tu kitorang tengah breakfast together kat kedai kakak dia. Kali n kitorang kua awal sebab I nak g renew driving licence.




Pic ni dia xperasan. I yg bgtau dia ada kat dalam ni.



2. Sudah tiada lagi P dalam hidupku.



Bukan nama orang tapi lesen memandu percubaan I dah mati and kena renew lesen full. Ikotkan lesen P tu dah mati 30.09.09 lagi. tapi xde masa nak g renew. Ni Incik Apex dah offer nak bw aku ikot je la.




JPJ ni lengang sangat. Buat lesen kejap gile. xsempat nak kentot dah siap




Tengoklah transformasi gambar.
Dari muka bibik-bawah-umur kepada muka-tembam-memenuhi-ruang.



Muka teruja dapat lesen penuh!


Incik Apex : Dah dapat lesen penuh tu ape lagi? Nahh..(bg kunci).. drive la..

Jejariruncing : Weekk.. I xboleh drive la camni..


Incik Apex : Nape?

Jejariruncing : I xboleh nak drive la sticker "P" tu ada kat kete u lagi.. haha

Incik Apex : Ciss.. perli I la tu.. xpe2 tunggu la I dah full nnti..


Jejariruncing : Wekk.. sape suruh U amik lesen lambat..hahaks!!



3. Dapat Pic ni!



huhu. kami trade in gmbar passport.


4. Big Apple

First time makan Big Apple kat Tesco Kota Bharu. Nyum2











Muka teruja tengok donat yang colourful n sedapp!!




Ni bungkus untuk Kak Wanie kat umah tu.



4. Naruto

Walau rupa Incik Apex kamu ni dah cam bapak orang tapi minat dia terhadap Naruto tersangat la tinggi. Geng dia Apik and Eject pon 2 kali 5 ke. Gila Naruto. So I pon booking kan lens mata Naruto ni untuk Incik Apex. Dan lens tu dah dapat hari ni. Incik Apex excited sangat nak amik.






Benda ni xbagi lagi kat dia. saje tunggu dia balik nnt baru nak bagi. tapi dh mms kat dia. tersangat la teruja dia nak pakai. xsabar nak tgk camne rupa dia.





Ni untuk i lak. xtau la camne rupa dia nnt. tunggu nnti kitorang plan nak pakai same2 nanti. huhu. mesti apik n eject jeles.huahaha!!







Ni bukti Incik apex gilakan naruto. if g KB Mall xsah kalau xsinggah kedai CD ni n beli DVD cartoon Naruto ni. sampai buat koleksi. Gila betol. I xkesah sangat. baik dia kumpul naruto dari kumpul pompuan. betol ke tidakk???

9 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

hik hik,
biar kumpul naruto,
dari kumpul pompuan.
betul2...

saypOOL rafhtello said...

kena try ni contact lens..
time main futsal.mesti team lawan cuak..hahaha

awall udinn'ALFIE'starr said...

adakah si apex anda player yg akan men bola kat bukit jalil malam sabu neh?haha..patutla...keskeskes..mungkin dia akan henshin masa maen nnt..haha(naruto?used to layan dolu2 la, not now lol)...

AiMiE HaRmELiA said...

Cik ian - btul3.. kalau dia kumpul pompuan I gak yg susah kn??huhu


Saypool -haa.. tau xpe. cube la. mane tau leh dpt super power ke. huhu

Awall - Yup sabtu ni dia ada kat Bukit Jalil. tp maybe tak main. die injured sikit tu.

mala_yusof said...

ala..saya pon org lama la cenggitu...baca paper mesti belakang dulu..hak hak...

ajey said...

contact lens sharingan tu tempah kt mne ek? berminat gak nk tempah satu utk myself.

tenangsudey said...

mesti akak kat kaunter tu pon xtau yang khairul fahmi yang duduk depan dia tu akan pemes giler nanti.... :)=

ninja girl (: said...

nampaknya bukan kumpul naruto je, perempuan dia kumpul -,-'

ninja girl (: said...

nampaknya dia kumpul naruto dan perempuan -,-'

Blog Widget by LinkWithin