Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 25, 2009

Honeymoon di Paris

Orang selalu dah kawin baru honeymoon ni aku advance sikit. xsabar la nak tunggu lame2 ni. Belum kawin dah g honeymoon. Bukan calang2 tempat tauu. Venice, Paris lagi uollz..

Tapi kitorang tak gi berdua. I bawa my bff, Pinky lagi sbg peneman. saje. the more the marrier. lagipon kalau gi berdua je apa pulak org kate. tu kena consider jugak. betol x?

teeett..Eeeiii


Dah...dah Elia.. cukup2 le tu berangan..

Hehe.. actually kan bukan la honeymoon pon and idok le teman kaye bebenor sampai nak bercuti ke Paris sana tuuu... Mak aii.. Jauh tuu


Mana lokasi sebenarnya??

jeng3..



::Kat Bukit Tinggi Resort, Pahang::

Sape pernah pergi angkat kaki... dah2.. burok bebenor ghupe dia..kikiki

Camne nak g? if dari kl ikot je highway menghala ke Genting Highland. Then drive straight lagi sampai nampak signboard Bukit Tinggi or Berjaya Resort. Then drive naik la bukit tu. Sekali masuk untuk dewasa RM 10 seorang. Berbaloi kn???


Jom ikuti pengembaraan kami~!!



::Pagi tu breakfast kat McD dulu::




::Then off bukit tinggi::




::Dah mcm trademark lak pose teleng2 ni::




::Betull.. kitorang xg berdua.. tu Pinky..kan dah kata::





::Otw tu korang leh menikmati view yg melettss::




::Ni rabbit farm dia.. xsabar nak g masa ni tp tunggu naik colmar dulu::




::Bangunan dia mmg terbaek la::



::Dah sampai pon::




::Ada wishing well lagi tau::


























::Oleh krna I gayat, dok bawah dah cukup::













::View dari tower::










Macam kenal kn?? haa.. sebenarnya I terpanggil untuk naik bukit tinggi ni sebab my sis ada contract untuk perform kat sana as dancer kat Colmar Tropical Resort ni. So I naik pon sebab nak bagi sokongan moral kat dia. Lama gak dia kat sana. If nak tau lebih lanjut leh la check out blog dia - Cicik




::She's on the right ::




:: Fatyn and Apok ::








Memang rugi kalau tak tengok show diorang ni.. best gile.. rasa cam nak join je. I ada record performances petang tu.. nnti i upload. plus banyak lagi pictures kami berfotogediks kat bukit tinggi ni.. stay tune k??

8 comments:

Arief Arf said...

wah..
macam best la kat sane..
nak pergi la nanti!

AiMiE HaRmELiA said...

Memang best.. best gile..rasa betol2 mcm oversea.. mat salleh pon byk kat sana.. gi la.. bw gf or fam.. best. xtdo sana pon xpe. bole g japanese garden and rabbit farm dia. best!

Marya Hana . said...

pahang je ke.?
aku igtkan mane la td..

Anonymous said...

hamboi2......
sakan nmpk huhu...
no wonder la kakya busy jer rupe2 nya kuar ngan ur beloved bf yerk....msti best kn????hehe....
best giler tgk kakya,apex n yana g bkt tinggi...=)

jamEela.. said...

perh!!
cam best je tmpt 2..
nk wat trip gy cne la...
kowg gy x ajak aku..!!!
wAaaaa.......

Syima Nohara said...

eeii teringin lah nk pegi...
mahal tak kalau sewa hotel/apartment ke?

AiMiE HaRmELiA said...

Syima - hm.. harga aprtment sy dah lupe la kak. tp kalau blik tu dlm 200 if weekends. kalau weekdays murah sket..haa.. planning 4 honeymoon nanti ek??huhu


Jameela - allaa.. bukan xnak ajak..keje aku kecik je bukan muat pon bw rmai2..hehe

Marya - ye syg.. kat pahang saje!!hehe

Syima Nohara said...

pas kawin...huhuhuhu (cover line)

Blog Widget by LinkWithin