Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 2, 2009

Uptown of Kelantan




"Uptown" of Kelantan or known as Wakaf Che Yeh were the place we headed right after the "Hartamas Square"..

Yes. we like to play "make believe" here. harap maklong.huhu


Its quite similar with the one at Danau Kota or Damansara(long time ago) tapi kat wakaf cik yeyeh ni lagi banyak choice. plus i personally think here the items better skit dr kat uptown in terms of quality. rasanya la. cuz some artificial items seems close to the real ones. Maybe sebab sini dekat dengan siam kot. Maybe.



Terujanya muka Fie tu. Konon!





Bella Bellon as usual dengan muka xde perasaannya





Ni turn YanaMic lak berkelakuan teruja.






Muka xberapa teruja sbb dh selalu sgt gi.


Apik, Eject and Yaya pon pergi sekali.. tapi mereka kemaluan sikit.(opss.. malu2 kucing). tu yang xnampak je kewujudan mereka di wakaf cik yeyeh ni.. hehe





Kami kebetulan pakai bj sedondon malam tu. sweet kn?





Pening kpala kat wakaf cik yeyeh ni. banyak sangat lorong2. silap2 sesat. sebab tu Incik Apex xbole lepaskan saya, nnti saya sesat. ooh betapa kegedikan menimpa diri tatkala bersamanya. ishkk3.. teruk3.. bak kata upin&ipin..









I telah terrberkenan dengan ini blaus. walau serupa ibu mengandung I xkira. I just have a thing for it. Thanks yaya sebab tolong tawar-menawar. Sebab if I kecek klate kang dia kate i siam mali pulak.





I beli blaus, Yana pun beli blaus.. Bella bellon beli kemeja kotak2..


Dah puas ati Incik apex bawa kami g lepak dan pekena teh tarik pulak..



Heyy... nape xpandang cammy yunk???!!




Haa.. thats better..




Ni hamlet.. First time makan ni wajib amik pic. sedap!




Yaya n Eject




Fie n YanaMic


Best sangat lepak lagi malam tu.. masa tu baru budak2 ni betul2 bonding ngan geng Incik apex. dah macam gabungan dua negeri dah.. Selangor and Kelantan..





Team Kelantan - Apik ,Yaya n Eject




Team Selangor - BabyFie, YanaMic n Bella Bellon











Overall memang best hangout the whole day with our kesayangan.. Banyak sangat kenangan manis, pahit, kelakar, gila, masuk air and macam2 yang kitorang rasa hari tu. tapi its all worth it.. You guys rocks!!!


Lets do it again next time!!

6 comments:

Mohd said...

best lah blog u ni...i'm one of the KFCM fans and also org Machang...bila u ckp kedai McDe kt pekan Machang tu...teringat kisah chentaa i kt kedai tu jgk...ngeh..ngeh..ngeh

Le Jr. said...

macam tak ramai orang pun kat situ.. selalu ramai..
swizbook
Planet Wan

Miss Anis said...

best la bce story u dgn kfcm....hehehhe

NadjwaRedzuan said...

elia, awak rasa kn, apek tgk lg tak gmbar korang dulu2 ni.. hmm.. sy yg tgk pn sedih.. xpe lah, bukan jodoh kan.. harap awk dapat yg lebih baik :)

andik ieja said...

cantiknye kak elia......

andik ieja said...

cantiknye kak elia .....

Blog Widget by LinkWithin