Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, November 1, 2009

Hartamas Square of Kelantan





Selepas ke Parkson Incik Apex calling2 member2 dia ajak lepak.
Kami pun vromm-vromm ke Kopitiam mulanya. Gi jumpa Eject ngan Yaya yang sedia ada kat situ. Disebabkan kanak-kanak ribena ni dah terlebih kandungan glukosa dalam badan, asyik menggila sampaikan kena sound ngn tokey kopitiam tu.



"woii, pecah la cermin tu nanti!!"







hahahahaha!! kesian... Lepas tu terus kitorang blah g River View(bukan sbb kne marah tapi mmg nak g sane pon). Tempat ni port best sangat sebab located betul-betul tepi sungai.




Jom kita cekidaud!!




Taktau kenapa muka YanaMic bergegar.. huhu




Tempat ni boleh dikatakan Hartamas Square sebab ramai orang lepak tengah2 malam. kire happening gak la tempat ni. walau kebanyakkan tempat lain dah senyap time2 ni.




Sementara nak amik order. snap2 dulu.





Pakai flash lak.




Disebabkan ketidak-cukupan ongkos nak check in hotel Ridel ni, camwhoring di luar entrance dan di tepi pokok sudah memadai.






bak kata komen di Myspace, " masing2 dengan trademark pose"






Suka pict sebab fie serupa itu Incredible Hulk yang kurang zat.







Ramai gak kitorang lepak masa tu. Member Incik Apex semua turun. Lepas makan2 kitorang berempat blah g tempat sunyi sikit sebab masing2 nak capai matlamat utama untuk amik gambar lompat2.




Percubaan pertama - Semua agak malu2 nak lompat.




Percubaan kedua - Berjaya gak la. muka i paling horror. tapi kesian fie kaki panjang lompat tinggi sangat.





Okay2.. jangan sedih2.. ni gantinya. muka fie sorang. haha. adil bukan??

No comments:

Blog Widget by LinkWithin