Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, July 3, 2011

Birthday di Bazaar


last 2 weekend, saya balik kl kan.. salah satu sebabnya nak tolong my sis jaga booth bazaar kitorang kt Subang Parade tu... Haritu hari sabtu.. Birthday dia 21hb June so saya agak terlewat sebab time birthday dia saya still kat Machang lagi.. so time bazaar ni lah saya buat surprise kat dia.



Starting with me and Along, planning konon nak pergi toilet but actually kitorang g beli kek kat bawah.. Erin masa tu tak perasan lagi kitorang cabut.. then kebetulan kek yang kitorang beli tu xde lilin. so menggagau lah kitorang cari lilin. last-last kat Memory Lane baru ada. nah hambekkau lilik belit2.. but cute!


kitorang pon pakat ngan Mak suruh usha line. sebab kitorang nak pasang lilin n gi kat booth.. tapi malangnya belum sempat sampai booth, si birthday girl dah perasan kitorang.. so saya pon teruslah nyanyi lagu happy birthday.. alang-alang dah kantoi tu kan..




Birthday girl yang kelihatan surprised!



Masa ni My Incik Apex dah balik sebab dia ada kena pergi Shah Alam ada photoshot so dia tak dapat tunggu untuk celebrate sama. anyway thanks to him jugak sebab sudi curi masa datang jengok kitorang kat booth..


as to Erin a.k.a Cicik, Happy 24th Birthday and may all your wishes come true`!!



As to her BF- Randy, Cepat-cepat masuk meminang kakak aku nih..

kang jenuh Ya nak bagi hadiah langkah bendul ;p


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comments:

143me said...

hehhee kantoi..

Ilhamny.com said...

elia- ur face btul2 mewarisi dari ur mom..:) comel..

♥CIK SHA♥ said...

muke elia dgn mak elia sama sangat..nnt bila dah berumur mesti muke elia macam mak jugak..sweet la..teringat iklan yg dafi cakap "mak saya cakap, kalau nak tgk isteri kita bila dah tua macam mana, tengok mak dia.." ^_^

Elia Si Jejariruncing said...

Hehehe..aah muka ya mmg byk ikot muka mak..rmai ckp cmtu:)

Yong Sofea said...

haaa itulah pasal baru je nak cakap muka sama dengan mak. sebijik kot!

Akeyla Frr . said...

OLOLO , comelnyaaa <3

Eyriqazz said...

wah,meriah nampak..hopefully,khairul fahmi che mat bermain laa nanti masa lawan singapore...

Mahu Menang IPAD 2? | I Will Make An Offer You Can't Refuse http://www.eyriqazz.com/2011/07/mahu-menang-ipad-2-i-will-make-offer.html

~yaya~ said...

http://akuxnakkasikaubaca.blogspot.com/
just wannna promote myself..=]

hana said...

http://hanajue.blogspot.com/2011/08/sebuah-cerita-untukmu-part-1.html

Blog Widget by LinkWithin