Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, July 8, 2011

Scarft Amal. Bergaya sambil menderma

Sekarang terlalu banyak shawl dijual dipasaran. Silap hari bulan terpakai sama dengan orang. Huhu. Now Iknowyoulovescarftoo menyediakan scarf/shawl terbang khas dari London, UK. Ianya limited dan sgt unik! Disini sedikit rumusan berkenaan Iknowyoulovescarftoo .

Background: Most of the scarf are made from England but some of them are also made from other country such as Italy, Turkey, Korea and others. But the shipping, supplier and manufacturing are from London, England.

Shipping Time: Delivery time to Malaysia may take up to 10-15 working days in some cases it may take longer. We cannot give an exact time on international deliveries as it varies from country to country, there are also security and customs checks to consider.
FREE Delivery. Its Pre-Order!

Terkini, Iknowyoulovescarftoo membuat Charity Sale untuk Norma. Rasanya ramai yang tahu tentang Norma, penghidap Brain Tumor yang memerlukan bantuan untuk rawatan penyakitnya yang tinggi.


Jika masih yang belum tahu, boleh baca disini http://miera301.blogspot.com/2011/06/update-norma-2nd-cycle-radiotheraphy.html.Iknowyoulovescarftoo membuat Jualan Amal ini untuk membantu serba sedikit Norma dan keluarga untuk menanggung kos perubatannya. Please DO READ their story. confirm korang sedih baca cerita dia.


Jualan amal ini hanya valid di FACEBOOK rasmi Iknowyoulovescarftoo dan

BLOG rasmi Iknowyoulovescarftoo . Kepada yang ingin share berkenaan donation ini terima kasih teramat sgt.

Selain itu, Iknowyoulovescarftoo mengadakan promosi dengan setiap pembelian 5 helai ke atas akan menerima key-chain Eiffel Tower secara percuma khas dibawa dari Paris you allz!!!

Yang paling menarik, pembungkusannya sangat teliti dan cantik!!!

Lihat saja scarf-scarf ini, cantik dan selesa sgt dipakai. Yang paling penting 100% dari silk!

Ada byk lagii!! So jangan lupa singgah dan LIKE PAGE Iknowyoulovescarftoo dan juga Follow BlogIknowyoulovescarftoo untuk update scarf yang terbaru!

Jommmm semuaa!! Sangat cantik2 ok!!


9 comments:

Anfaal Dhiyana said...

This is my friend's blog!!! YAY!!
Thanks for advertise here!!!

p/s: Ayu, blogshop u dah masuk dalam Elia pny blog! confirm lps ni makin ramai org order!hehe

Cik Shyra said...

kawan saya punya blog ni... support2~

cikmima said...

alhamdullilah....ade jugak yang membantu....semoga tuhan mempermudahkan mereka....

http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/07/support-fantastic-moment-studio-new.html

bonggogurl said...

suke tgk org pakai skaft mcm tu..cute,u too! =)

SumBody Me.. said...

jenjalan sini :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik laa...
momoy yang x pernah bertudung ni
mahu mencuba tudung
thx to elia

sweetlavender86 said...

wahhhh puan ayureq punye blogshop sudah masuk entry blog elia.sgt maju!!gud luck hot mama!

Miss Moon said...

Dear Elia ,

Many many thanks for sharing this is ur lovely blog . Moga usaha kiter ini di rahmati Allah and may Allah bless u and your family and your love ones ...

Hugs
Kak Moon

hazzurrie said...

cume nk bgtau elia be strong k...big girl dont cry....no more tears......senyumlah wpun dilanda sejuta masalah...ini kerana masalah mematangkan elia...percayalah bhw ALLAH sentiasa ada dgn elia...just think about ur future...the past is already be history..x perlu difikirkan lg k....-senyum-

Blog Widget by LinkWithin