Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, July 17, 2011

Trip Baget ke Pulau Pinang

Haaa.. sorry sangat saya dah lama tak update blog.. busy sikit kebelakangan ni..

seperti yang dijanjikan saya akan cerita sikit pasal trip baget saya dan kawan-kawan ke pulau pinang. haritu tetiba datang idea nak gi bercuti jauh-jauh tapi dalam kadar baget. biasalah student ni. hehehe



Nak cerita in details pasal keseluruhan baget saya bercuti haritu tapi buku yang ada catit semua perbelanjaan masa bercuti tu tertinggal lak dekat kolej. nanti2lah kite update ye?

yang penting baget keseluruhan RM300 mencapai target =)




masa hari pertama sampai tu kami terus pergi shopping kat jalan penang sebelum gi check in kat motel.



beli jeruk untuk ole2 buat member2




lepas dah check in motel, kami bersiap2 untuk keluar jenjalan.. sebelum tu posing dulu..hehehe









bilik hotel dia not bad kan? RM 120 je sehari.


gi Penang tak sah kalau tak pekena Nasi Kandar



lepak-lepak kat pantai bt. Feringgi





lepas tu kitorang gi Toys Museum.. banyak gambar amek kat sana.. tunggu next entry ye


17 comments:

Miss Xyz =) said...

whoaa bestnyeee.. jgn lupa bwk balik ole2 tau.. hehe ^^

KuNanGKuNanG said...

btl2 budget ni...nk gi gak la...

Pearl said...

i dont think that is jalan tokong la...penang road @jalan penang

blasahje said...

bleh bagi direction ke museum toys tu skali tak?teringin nak pi..hu3..tapi tak tau kat ner...harga tiket brape yek?

Adylia Qarissa said...

memang best dapat p jejalan reramai dengan baget yang berbaloi baloi

Cik Nui said...

menarik!! cepat2 update lagi ek !!!

~NajiLaA~ said...

i g pulau perhentian 4 hari 3 mlm, RM300!! :D

zuwaidah said...

i like jerok!!!!!!!

Elia Si Jejariruncing said...

Opss.. Jln penang ek..sorry silap..thanks sbb btolkn :)

lady_choice.blogspot.com said...

wahhh...bestnya jalan2....msti byk shopping kat sna nie...hehehehe
cpat2 update nk thu citer strusnya...:)

Clara Emily Cancer said...

welcome to my hometown!

cik feedi said...

wah..jln2 di penang..nnti dtg lg roger2 la..sy org png.. =)

^^nu[dd]yra^^ said...

cik dd pon ader g penang 2 mggu lpas...g usm penang, penang hill n batu feringghi....yg cik dd perasan bezanya KL ngan penang, kat penang x ramai org kan....ntah jalan2 maner2 pon x ramai org kat penang tuh...pelik plak...hahhahaha

kelipkelipchumel said...

bestnya jenjln ngan kwn2..

da'da'da'shida said...

bgus la...t leh try...tp xbrani takut terlebih bajet plak...hehehee

EiQa said...

wahhhhh..haha toys museum sgt syok kn..welcome 2 penang..agknya klu kak study penang mst akan rasa seronok nya kat sini..:)

ejak said...

Salam singgah
td akk da npk bas UiTM Machang di area tangkak...mesti elia ada di dlm kan..so welkam to johore

Blog Widget by LinkWithin