Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, April 27, 2012

Astro hadiahkan 130 rancangan percuma selama 10 hari!



Good news for all Astro subscribers!!

sebab astro menang Top Best of the Best Brand Award at the Putra Brand Awards 2012,
diorang nak give-back to the subscribers. so start dari hari ni which is 27 April sampailah 6 Mei, kita akan dapat enjoy tengok semua channel atau rancangan astro secara PERCUMA. all 130 channel for absolutely FREE! yeayyy!! *chicken dance*


okeyhh.. masa untuk duk depan TV sepanjang hari ye uolls. mari kita manfaatkan peluang ni!

hahakss. semangat lebih je aku ni. padahal sebalum ni ada banyak channel pon bukan tengok sangat pon TV. sampai tak tahu sangat perkembangan semasa ;p

10 Surat Layang:

are_lin@yu said...

tq elia..komen dkat blog ayu..selalu singgah blog elia..insyaAllah ayu akan tlg vote!!!gudluck dear ;-)

chepah ila hussein said...

thanks sayang sbb bg info...sronot neyh.even 10hari pun.hahahaha

love it! thanks astro!

Dunia Baru said...

betol ka ni? ke april fool?

Elia Si Jejariruncing said...

@are_lin@yu tq ayu..syg ayu ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@chepah ila hussein kann..same2.. sharing is caring. plus sy ni kepochi skit kann

Elia Si Jejariruncing said...

@Dunia Baru batullah. kalau slalu tgk astro byk kali kua iklannya

Masz Sidek said...

byk channel tu... 130... kena tonton sampai mata lebam ni.. hehehe ;p

Naughty curl . said...

tq kak elia for da infooo .... lepas ni kena stand by pop corn ....

Eyra Meow said...

waa . duduk depan tv ja laa ni jawabnyaa :) haha

Ema_Sad said...

gler best blh layan mania tanpa mengira waktu n cter wayang yg x smpat

Blog Widget by LinkWithin