Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, April 29, 2012

Contest "Lu Kongsi, Lu Baik Hati part 1" by jejariruncing


STICKY POST UNTIL CONTEST END -29/4
*entry updated*

Salam semua.
Jom join contest pertama anjuran saya! Alang-alang nak isi masa takleh keluar rumah sebab perhimpunan Bersih 3.0 ni, apa kata kita join contest ni nak? selain dapat isi masa, korang boleh berpeluang dapat hadiah lucky draw dari para penaja yang terlibat! So, apa tunggu lagi? mari mari mariiii...






Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua blogger yang ada Facebook atau Twitter atau kedua-duanya.

2. Buat entri bertajuk Contest "Lu Kongsi, Lu Baik Hati part 1" by Jejariruncing.

3. Letak banner diatas serta link kan ke entry ini.

4. Perlu follow blog2 sponsors;



5. Klik link-link di bawah dan tekan butang "VOTE NOW".
(anda perlu tekan butang FB atau Twitter untuk log-in selepas itu):


fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

Online shop - http://t.co/3V89ev1U

Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

*cara mengundi boleh refer ENTRI INI



6. Tekan butang "Share" (Fb atau Twitter) selepas mengundi.
Setkan ke mode public (kalau tak camne saya nak check kan?;p)

lihat contoh di bawah :

(facebook)

(twitter)

7. Setiap vote dan share akan dikira sebagai satu (1) peluang undian lucky draw. WAJIB share! Jadi kalau anda vote kesemuanya melalui Facebook ATAU Twitter log in , anda akan mendapat 4 peluang lucky draw. Tapi jika anda vote dan share melalui kedua-dua cara log in (fb DAN twitter), peluang anda akan lebih cerah (LAPAN peluang).

8. Tinggalkan komen di entri ini beserta :
-Link entri penyertaan
-Nama FB / Twithandle (contoh : @jejariruncingYa) atau kedua2nya

9. kalau anda vote dan share kedua2 hari (sabtu dan ahad), peluang lucky draw anda akan lebih besar! (satu hari 4/8 peluang. dua hari = 8/16 peluang)

10. contest part 1 berakhir 29 April (ahad) ini. contest pantas! hadiah misteri dulu yer? :)





kalau sambutan memuaskan, part 2 akan menyusul dengan hadiah2 yang lebih menarik.




32 Surat Layang:

ezzamalik said...

join(:

fb id:ezza malik
twitter id: @eyzamalik

link entry :http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

i have shared and tweet kesemua (:

Arol Mubin said...

Arol dah VOTE! Semoga berjaya, kak Elia! :D

Link entri : http://haisayaarol.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

Facebook : Arol Mubin

:)

Zara Rara said...

done vote for today :)

fb:http://www.facebook.com/nora.erina

twitter:https://twitter.com/#!/Noza_z

blog link:http://noza2011.blogspot.com/2012/04/lu-langsi-lu-baik-hati-part1-by.html

mrs chenta said...

mummy elia....jom jumpa nak bagi baby iris cium banyak2....



ehh lupa nk cakap... i mami zetty *wink*

xpenah nk komen...baru tergerak hati tiba2 ahahahhahamuahhh

::azmina nordin:: said...

saya join

twitter id : @azminanordin

http://azminanordin.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

saya just guna twitter ja..

Nur chahaya abadiey said...

wah..nk join tp xde mase la plak....gud luck

sally wanny said...

banyak step...
tggu ada masa la

*i E J a* said...

http://iejalalola.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html
tweer rweet ! : @iejalalola

Elia Si Jejariruncing said...

@mrs chenta awww...tengkiu! insya allah~

Elia Si Jejariruncing said...

@Nur chahaya abadieyok xpe..next part bole join :)

Elia Si Jejariruncing said...

@Nur chahaya abadieyits ok..contest ni hbs esok, next time bile ade masa bole join contest lain plak. tq :)

eYRa said...

like seriously??

Elia Si Jejariruncing said...

@eYRa ade mslh ke? i never force anyone. try la tgk other contestant. siap ade yg bg ipad. what would u say about them?? u r still young, byk lg masa utk u do wt u think u wont do. tengkiu for reading anyway. gigih, i like ;)

^^ Cik Chouko ^^ said...

saye join~!!

http://kesahakuje.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

FB name : Nurul Syuhada
Tweeter : @SyuhadaSahari

terima kasih :)

aquagugurl said...

Salam Elia,

Done joint..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

FB ID-Fieza Sani

Nieyya Tullah said...

akak saya joint...

http://msuniversal.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

-Nama FB : Nieyya Digietal
-Twithandle : @nieyyatullah

weeeeee~~~~

Nieyya Tullah said...

kak,yang link utk vote tu perlu pilih antara satu atau kena vote semua??confuse..

nur_za said...

asalamualaikum..nur join
pakai fb: nur hamizah ayub
nur tak boleh buka twitter..lupa paswood..hehe
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

^^ Cik Chouko ^^ said...

sis.. i'm here again.. juz nak say yg my Fb i put on fren mode.. xtwu nk tuka acaner.. but i've voted u 4 d 2nd day..

http://kesahakuje.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

FB:Nurul Syuhada
@SyuhadaSahari

AL SAFWA TRAVEL & SERVICES SDN BHD said...

JOIN!!

http://farachew.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

facebook : nor fara aizan chew

Arol Mubin said...

Kak Elia, Arol dah vote untuk hari Sabtu dan Ahad! :)

Facebook : Arol Mubin

Oshin said...

support u !

id FB : Oshin Iera
twitter id : @ieraoshin

url : http://gurlgemini.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html

fuhhhhh.......

ezzamalik said...

sokong kak elia lagi!

vote,shared and tweet keempat2 lagi,yeay!
good luck ^^
fb:ezza malik
tweethandle:@eyzamalik

Elia Si Jejariruncing said...

@Nieyya Tullah ikot adik la. the more u vote lebih byk dan besar peluang adik utk dpt lucky draw tu ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@Arol Mubinchecked :)

Elia Si Jejariruncing said...

@ezzamalikdone!

^^ Cik Chouko ^^ said...

sorry sis susakan sis..
ni link blog saya:
http://kesahakuje.blogspot.com/2012/04/contest-lu-kongsi-lu-baik-hati-part-1.html
FB:
http://www.facebook.com/syuchouko
tweeter:
@SyuhadaSahari

sorry again sis.. thnxs niway~

Fid"s said...

Pilihan raya dah nak dekat, Mesti idea ni datang dari tu. Trend undi dalam blog. kreative sungguh idea tuan rumah

Lollifarah said...

huhu terlambat sudah..takpe2 maybe lain kali boleh masuk lagi.huhhu have a look on my entry too.it's for this one particular contest..

http://stardeepestfeeling.blogspot.com/

Oshin said...

elia, oshin dah set public kat FB Oshin Iera tu...cuba cek...boleh nampak tak ?

Nieyya Tullah said...

post dr FB saya tak bole letak ke public..

Elia Si Jejariruncing said...

@Oshinsorry dear. masih xle baca. xpela..twitter bole bc :)

Blog Widget by LinkWithin