Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, April 24, 2012

kembali beraksi


haloooww. selamat sejahteranyei pon adui!

haa.. minta mahapp la untuk semua saudara saudari cikebum cikebum sebab saya dah lama tak hapdate itu blog nye pun adoi.. maahhapp ye..hahaha!

tapi kini saye sudah kembali. kembali beraksi. mahu menyeru semangat mengapdate blog dengan lebih rajin. oleh itu saya telah meng-join-kan diri dalam beberapa contest. haha. nampak tak saya ada effort untuk mengerapkan diri menghapdate lalu telah join itu digi wow awards punya contest?.. effort sangat(tangan di bahu mata ke atas) heheh.

tapi usaha ini perlukan sokongan anda juga untuk tolong vote.. nak minta anda yang murah hati dan baik hati untuk tolong vote for me bole tak? 


*login dr fb DAN twitter utk kelebihan mengundi 2x sehari*


fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

 
blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2
 
 
 
Online shop - http://t.co/3V89ev1U

 
 
Funniest video - http://t.co/8urhiLNF 
 
 
 
 
 
harap sangat korang boleh tolong undi EVERY DAY..!

sorang boleh undi dua kali sehari. satu dari akaun twitter satu dari akaun facebook.

kalau korang rajin vote, saya pon rajinlah update entry entry baru termasuk gambar-gambar quotes yang best untuk korang grab.

btw, nantikan projek saya yang seterusnya.. i'm sure you're gonna like it! jeng jeng jeng..


Tarikh akhir mengundi : 13 Mei 2012

Tq


20 Surat Layang:

hidayah said...

like..like..
:)

:: Mrs.Eady :: said...

takat nak undi..no hal la dik! :)

keli menari said...

sedia membantu !! chaiyokk!

Damia Razib said...

Salam kak elia..
saya dh lama baca entry2 yg akak post n semua best2.
Besides blog,ada cara lain untuk contact akak tk?

Damia Razib said...

Salam,kak elia.saya nk tny selain blog akak ada twitter?

Damia Razib said...

Salam,kak elia.saya nk tny selain blog akak ada twitter?

Elia Si Jejariruncing said...

@hidayahhee.. tenkiu tenkiuuu

Elia Si Jejariruncing said...

@:: Mrs.Eady :: terima kasih kakak! ;)

Elia Si Jejariruncing said...

@keli menari weee... tenkiuuu

Elia Si Jejariruncing said...

@Damia Razib mestilah ade. akak ade twitter kan? ;) follow me at @jejariruncingYa

::EIDA:: said...

Boleh sajaaa..... =)

~AmyLiana86~ said...

gud luck elia..=)

hpmurah2u said...

singgah sini leh tak owner blog?hihih

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

hehehehe welkom back!!!~

Cik Nur said...

boleh.. :) jgn risau..jap nak g undi.. :)

miss LoLy iEka said...

wahhhh... minat johan ke??? aduyai nye pun ter ber.. :D

Mr. Z dan Mis N said...

all the best sis
http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hanya-daftar-dan-volkswagen-golf-tsi.html

ennie ramlan said...

hehehe..
no problem..harus like ^_^

nur hafizah aKa eija said...

akk nie pemaleh nk update..hahahahahahhahaha =P

NadyaBubble said...

Good luck !

Blog Widget by LinkWithin