Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, October 5, 2012

Kena cari Hijabista Magazine ni!

Assalamualaikum dan salam jumaat semua!!

Kerana kesibukan melampau haritu, tak perasan pun dah keluar gambar saya yang kat majalah Hijabista. dapat tahu pun setelah di-tag seorang hamba Allah ni.  kalau tak memang terlepas dah la. ni pun keluaran yang lepas-lepas. yang muka depan Natasha Hudson tu kalau tak silap..see.. lama dah kan?.. ikotkan banyak bendalah yang terlepas sebabkan kesibukkan ni. blog kesayangan pon dah lama tak berhapdate. nanti bila update jadi banyak lah entri yang lama berhabuk dah berbulan bulan baru la nak update.. perghh.. harap korang fahamlah keadaan saya ni ye.. student degree ni jadualnya busy sikit dari time diploma. tapi tak kira nak juga update entri-entri yg lama terperam dalam draft ni. hope korang sudilah lagi baca ye?*muncungkan mulot konon comellah sikit mintak simpati*





*sila besarkan mata anda dan cari dimana saya ;)

1 comment:

cik nana said...

aah ada beli hijabista ogos klu tak salah. perasan jugak ada gambar elia. tak silap atas kanan skali tu kan. hee~

Blog Widget by LinkWithin