Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, October 15, 2012

Wishlist accomplished!


Assalamualaikum,

ketahuilah wahai semua bahawa entri ini adalah sedikit back dated. wah macam cek pulak ada back dated back dated ni bagai kan.. tapi dah nama pon dah lama tak update haruslah banyak entri back dated yang menanti kann...

this thing happen some time around Ramadhan this year. kira dalam awal bulan 8 haritulah.. masa tu baru balik dari keluar berbuka kat luar. pastu tengok macam takde orang je kat rumah.. so as usual duk lepak depan TV jap layan AXN. 

tak lama pastu si Hana Bobot keluar dari bilik sambil usung trolley pink faberet dia keluar. i did not suspect anything that time masa dia keluar tu..

tapi bila dia datang towards me and said..

"Kakngah nak beli??"

aku yang tengah penat ni dia nak ajak main ke? layankan ajelah si kecik ni...

"haa.. Hana jual ape?"

"bukalah tengok"


haisshh.. minah kecik ni.. saya pun melayanlah kerenah si kecik and i pull up the pick towel 

and.....


"SURPRISE!!!!"


woowww... is this what i think it is?

my wishlist!

a PINK NIKON 1 Camera!!!




macam tak percaya je dapat this present from my parents.. 


nampak tak muka teruja kita tu?? haa.. dengan Hana2 sekali teruja tau...




Bukan saja saya dapat this cute lil pink camera, siap dapat accessories, extra batt and kit dia skali!





sumpah sangat happy masa tu. few days after that gi jalan je mesti bawa sebab nak snap2 pic.. thanks Abah n Mama for this lovely present. i love it so damn much!! comel sangat!!!


the next day lepas i got my Nikon1, saya akhirnya dapat beli my another thing on my wishlist.




My Samsung Galaxy Note. tapi sedih sebab tak dapat beli yang colour pink punya sebab masa tu yg pink punya dah out of stock. tapi bagus juga atleast boleh bezakan antara my phone, Abah's and Mama's. tiga2 punya lain2 colour. 

arrghh... tapi kalau dapat yang pink kan best..hurm.. ish tak bersyukur betullah.. ok..oklah.. alhamdulillah sgt dapat beli this Note. boleh main conteng2..walaupun tangan tak berseni pun! hehehe ;p


macam ni.. hehe ;p

15 comments:

Kakcik Nur said...

Wah... bestnya. :)

Hazwani Harun said...

Wah, bestnyer..nak jugak..hihihi

Puan Gojes said...

omg! sangat comel elia :) nak juga!!! :D

Mr & Mrs Sallehudin said...

Alaaaa bestnyer camera pink tu.. comeyy sangattt :)

Puan Simply Syeeda said...

Syoknya dpt present!

Nens Collection said...

bestnyer pink NIKON..

boni kacak said...

wah...comel gila kamera tu...nak pinjam boleh???hehehe

i am azura azizan said...

sumpah jelez!!!huhuhu

azievee said...

Omel nyer colour pink...i like...

Ezna said...

peminat pink yek?....so feminin....:-) sesuai ngan elia warna pink....:-)

Mas Michiko said...

comey gilersss you.... klu nk beli mesti ribu riban rega nih! huhuuu

ash.ush.ish said...

lame dah sebenarnye tertanya2..hana bobot tu ngn sorg lg budak tu sebenarnye sape ngan elia? adik ke, anak buah ke, sepupu ke?hehehe..

izfanora said...

untung r.. :)

cikpinky said...

wah comelnye kamera pink tuuu

a.a-92 said...

cantiknye nikon tuuuuuu ! pin . arghhhhhhh geram geram ! =)

Blog Widget by LinkWithin