Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, October 21, 2012

Smk Bukit Baru, here we come!


Assalamualaikum..

masa mula masuk degree ni memang aware that degree punya level tak sama macam masa diploma. tapi tak sangka la akan sesibuk dan jadual pack gile macam ni. dah berapa weekend tak dapat balik sebab ada je program. weekdays pon pack with classes. lagi2 bila nak cuti raya haji ni diorang banyak buat replacement class. haiiyaaa..

hehehe. bukan mengeluh. cuma nak korang faham yang saya tak boleh nak update blog sekerap selalu. sebab time time ni memang agak crucial sikit. mohon pemahaman korang ye.


haa.. tengoklah program yang menantiku almost every weekends. banyak kan?

tapi dalam senarai kat atas tu tertinggal satu event untuk pagi esok.


seawal jam 7 pagi lagi saya dan rakan-rakan Uitm akan menerjah ke sekolah terpilih iaitu SMK Bukit Baru kat area Melaka ni untuk program Green Academic Mission. yeayy.. dapat jumpa adik-adik sekolah ni. program ni akan berlangsung dari pagi sampai petang kalau tak silap. this program is part of our assignments for Personal Development and Ethics subject. 

dan esok kak jejar korang ni akan ditugaskan untuk  menjadi...

jeng jeng jeng..

jurukamera..!! huahahaha..
so adik-adik do your best esok k. nanti akak nak snap2..manalah tau nanti muka adik pon akan akak selitkan kat entri blog akak kan.. haaa.. (umpan sikit ;p)


esok kalau nampak akak pendek yg pegang camera pink macam mainan tu saya lah tu.. tehehee..



Tak sabar nak tunggu event esok camne la agaknya..

dalam kesibukan menguruskan event ni, kami semua sebenarnya tengah dibebankan dengan test dan quiz yang bakal berlangsung keesokkan harinya. dah la dua2 tu subject killer kitorang sem ni.. waaa...!!hope dapat la jawab dengan tenang walaupun tak cukup masa sangat nak study dengan kena spend time buat program ni.. papepon..good luck guys!



7 comments:

Umi Kalsom said...

hai elia..;)..baca entry awk ni buat sy teringat time belajar kat UIA dl..bz gile kan even sem baru je bkk..mmg sgt penat tmbah2 dgn segala kuiz bagai..tp those moments yg kalau bila diingat2 balik..mcm..."best betul zaman jadi student kan" ;)..good luck then =)

huny madu said...

wahh sume pinky! sy suke! sy suke!

Cik Amal said...

serba pink oww...
huhu

Eyesha Zaidin said...

salam....elia..
pandai awak cari gadjet pink yg comel2..geram plak sha tengok..^^
tentang kamera pink awk punya tu..Okey x daripda guna DSLR? ^^
ialah, sekrang ni kan ramai yg suka DSLR..tapi ia berat dan besar rasa cam susah nak bawa sekali. Guna nak kamera compact camni senang sikit nak bawa..bagi pendapat Sha la..bezanya pada lensa kamera kalau nak guna yang bukan DSLR...

apa pendapt awak pula? share sikit dgn SHA =)

Nyamuk Terbang said...

lawanya camera akk

Rojak Punya said...

wah gadget2 color pink menarik perhatian mata yang memandang..

aini shahroni said...

adakah itu nikon 1 j1??
kalau yea..
eeyyuiiww...
jelesnyew kakak berjaya milikinyer..
urmm...
xsuka xsuka xsuka..
*mengediz gediz kt comment box org*

selamat berkenalan
^____^

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin