Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, October 17, 2011

The Sweetest Smile Contest by OnlineHijab


Senyuman anda paling sweet?

Ingin tampil bergaya dengan pakaian muslimah dari Onlinehijab?

Ingin merasai sentuhan make-over dari Marliy Kama . Make up (MK)?

Ingin turut serta dalam satu sesi photoshoot oleh jurukamera professional dari Sweet&Sour Photo Design?

Ingin mencungkil pengalaman menjadi model muslimah?


dan anda ingin berjumpa saya, beramah mesra, bersep-sep talilatamplom, bergosip, bergonjeng dan berphotogediks(photoshoot) bersama Elia si Jejariruncing ni? hehee. macamlah ada orang nak bergambor ngn kamu -_-"

Jika jawapannya YA.. sila cek..cek...cekidaud contest bawah ni!!




* Penyertaan dibuka sekarang. Sila emailkan gambar ke ladyofeyes@yahoo.com sebelum 20hb/khamis. Penyertaan dibuka kepada semua wanita berumur 18 tahun keatas. Sesi photoshoot oleh Sweet&Sour Photo Design dan make-up by Marliy Kama . Make up ( MK )bersama model OnlineHijab: Pinky Hana dan personaliti muslimah dan blogger Elia's Blog : jejariruncing.


**Sweetest smile syaratnya gambar mesti nampak gigi, kalau penyertaan senyum tak nampak gigi tidak dikira hehehe. tHanK u


*** contest ni hanya berlangsung di fanpage OnlineHijab. selepas dah email pic, penganjur akan upload pic tu td fanpage. pemenang akan dipilih berdasarkan siapa paling banyak "LIKE" kat gambar tu.

12 comments:

alepridz said...

alamak tak cukup syarat pulak... takleh la nak join... hmmmmm...

cek cek ci ke dod!!

-Miss Amaliena- said...

nk email kak...nk cuba hantar..hihihihihi

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

huhu join jgk...walaupun tak cantik...takkiralah sj suka2

Wanita Mutalib said...

email ke mana?

Aieyn Bf said...

olohh
xcukuk umo pulok dohh :)

Puan tia said...

already send. tq!

mystique3298 said...

ala.......... xdpat la nk masuk.. kite xsuke senyum nmpak gigi sbb gigi xlawa.. :(

syazana said...

akak,kalau pic xnmpk gg xley ke?sy xpndai la nk amk pic nmpk gg...hehe..

Azura Mendezz said...

Nak join ke xnk ni erk??
hehe! =P

syanis said...

alamak akak,if snyum xnmpk gg xley ke?sy xreti la nk amk pic nmpk gg...hehehe

Lela Nabiela said...

hi semua, contest ni kami buat kat facebook ye, https://www.facebook.com/onlinehijab

sebarang pertanyaan, boleh tny kt sana.

thx :) lela onlinehijab

cik nora saniey said...

da antr kt email..tp cmne nk tau spe yg like plg byk..:)

Blog Widget by LinkWithin