Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, October 12, 2011

Tips kelihatan lebih muda dan slim

Haaa... hari ni Elia nak share sedikit tips mudah untuk tampil muda. bagi makcik-makcik atau mereka yang kelihatan seperti makcik2 (macam saya dulu -_-''). Saya baru temui cara paling mudah dan express utk bergaya dengan shawl!


kadang-kadang tak semua shawl sesuai untuk semua jenis atau bentuk muka. lagi-lagi yang tembam tomey macam saya. heheee.dah diam,saya nak sedapkan hati. orang yang berwajah bulat atau tembam ni tak boleh pakai shawl lilit yg lekat kat muka macam pic Sebelum ni. haaa.. hasilnya muka akan bulat memenuhi ruang screen sampai nyaris-nyaris melimpahi ruang itu .heee.


macam mana nak kecikkan pipi?

Yaaa.. Eureka!

saya dah temukan jawapannya!

cuba kamu try pakai inner neck kat dalam. cari jenis yang tak melekat kat dahi sebab kalau melekat akan menampakkan lagi kebulatan itu.hehe.

tak percaya? sila lihat bukti dibawah ;)



:: Sebelum & Selepas ::


amacam, nampak tak perbezaannya? dalam 3saat anda boleh nampak slim gituw(muka la).. hahaha. tak perlu buat senaman muka sebab nak kecikkan pipi dh. hehe. it is also a good and the fastest way untuk bergaya bagi orang2 malas nak berlilit-lilit tudung atau shawl seperti saya. hanya memerlukan 2 jarum peniti je untuk bergaya. =)

clap-clap. *high five*


Ada sesiapa nak dapatkan cotton inner neck yang confirm menutupi leher dan sedikit bahagian dada? Biasanya saya dapatkan di luar dengan harga RM35 sehelai, tetapi kali ini, dengan RM20 pun anda boleh menjadi lebih muda! JIMAT RM15 ;)

Jom TEMPAH sekarang! siapa cepat dia dapat. stok kali ini, TERHAD.
Hantarkan email order anda dengan nama,alamat n no tel anda beserta warna pilihan ke : aaron_axquack@yahoo.com. dengan subjek "inner neck" yer.




14 comments:

Anum said...

good tips

~AiMi SyAhiRAh~ said...

1 lagi tips, dgn memakai beberapa helai inner secara bertingkat. cubala..:)

Cik Bambam said...

xyah pakai inner neck pon xper..pakai inner biasa but potong ckit kat blakang.. pakai ke depan ckit.. trick dia sama jek..ehehe.. selamat mencubaaaa!! :D

c genk bah ne said...

tips yang bagus !!
boleh try ne


ENTRI BARU:

WALAUPUN TAK SEMPURNA,TAPI ADA BAKAT YANG TERPENDAM

KhaiZa said...

menarik tips nih.
--
Jom Jengah sini Rahsia kecantikan secara semulajadi anda disini

pinkyanie said...

bestnyer...sy berminat...hehehe...thnanks 4 the tips...

shizuka said...

thanks 4 de sharing.. i loike~

NANA... said...

setuju2..:) i'm also choose inner jenis nih...yang ade awning..sbb muke bulat..kalau pakai inner melekap..adussh..mmg nampak lebih kebulatan lah..heheheh..:)

abah khalisha said...

tangkap gambar dari sisi

MaYa MustWany said...

comelnya pp yang pic pertama tuh.kih3

[fArAh aLiAs] said...

elia!!!!
farah tabik sama elia.
smlm, bc blik entri2 elia y lama2 kan..
y masa elia tgh move-on dari kisah lama, dan entri2 elia byk bg inspirasi pd farah. suka sgt. keep on moving girl. elia tabah!!!!
and, done follow u utk follower y ke 20088. cantik no tu :)

sayazakiah said...

asal, yang sebelum dekat n yang selepas jauh and selepas tu dari sisi je xmcm yang sebelum?
tq

Aneesa Haha said...

Dah email tp x reply punn. :(

...:::yaniemora:::... said...

hye Elia..saya juga ade tips untuk Elia kelihatan slim in just 3 seconds!!
lagi2 Elia dah jadi selebriti..dalam tv laaagi boleh nampak bam bam..
jom tgk kat blog saya..
www.yaniemora.blogspot.com
Jom jadi macam saya sbb dulu saya pun macam Elia..

Blog Widget by LinkWithin