Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, October 5, 2011

Murah tapi berbaloi!

Berita baik untuk anda di luar sana yang menitikberatkan kecantikan dan kesihatan diri!

Beauty A Lives menyediakan pelbagai jenis produk kecantikan dengan harga yang sangatlah berpatutan. Jom kita tengok TOP 5 barangan terlaris bak goreng pisang panas mereka!





NF Acne Cleanser





korang ada masalah jerawat macam gambar-gambar diatas?
gambar-gambar di atas adalah sebelum dan selepas menggunakan acne cleanser.
Harga RM 25 je. Confirm korang akan berpuas hati bila menggunakannya.
Boleh click http://www.beautyalives.com/2010/07/nf-acne-cleanser.html
ye untuk tau lebih lanjut tentang acne cleanser.






NF Slimherbs



1 TRIAL PACK
( 10 Capsules + FREE pos register)

1 Trial pack (10biji) + FREE pos register
RM35

3 Trial pack ( 30 biji) + FREE pos register
RM 95

if u all ada masalah berat badan berlebihan, perut buncit, or sebarang masalah kegemukan, dah try macam-macam produk kuruskan berat badan, dah berhabis beribu2 ringgit tapi tidak menjadi jugak, saya sangat2 meng-rekemen u all untuk ambil slimherbs..





korang ada masalah berat badan?



dengan hanya RM 35, percuma penghantaran, dalam masa 10 hari,
anda mampu menurunkan berat badan sehingga 2-5 kg.

meh klik sini untuk tengok apa kata pengguna slimherbs atau di page facebook beautyalives.






NF Shining Woman



Special Offer
RM 15 (30biji)

kepada sesiapa yang mempunyai masalah keputihan, 'berbau', senggugut,
period tidak teratur and terutamanya kepada sesiapa yang dah 'longgar' and
berhajat untuk 'mengetatkn' semula dengan kadar yg segera,
saya amat2 menggalakkan u all untuk try this product..

199% dijamin berkesan seperti anak dara.. memang sangat-sangat berbaloi!
setelah diuji kepada berpuluh2 tester,
feedback dari tester2 yang diperolehi, memang puas hati sangat-sangat.

read more about nf shining woman,(click here..)
read more our own testimonial, (click here..)







Crystal Collagen Eye Mask






Offer Price!
RM20 (6 packs)


sangat bermanfaat untuk menghilangkan garis halus di sekitar bawah mata,lebam hitam di bawah mata, removes puffiness and prevent aging. Dengan pemakaian yang teratur, hasil akan sangat menakjubkan.

Cara penggunaan
pakai sehingga masker mengering. Anda akan akan rasa masker yang mulanye macam jely & akhirnye bila kering ia akan bertukar macam kertas sebb collogen semua da menyerap pada kulit.

2 - 3 kali seminggu
(pengguna pertama kali = 1 kali sehari selama 6 hari kemudian hanya menggunakannya sebagai rutin selama 2 -3 kali seminggu)








Shiseido Black Mask



Special Price!
RM18 for 6 packs

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads danwhiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Cara Pemakaian:
Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan, jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir. Biarkan selama 25-30 minit (sampai masker betul-betul kering). Tarik dengan hati2 dari arah luar ke dalam.





Dan hasilnyaaaaa... :) gerenti! mencacak-cacak keluar!

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.


Untuk sebarang pertanyaan, atau untuk penjelasan lebih lanjut tentang produk produk lain mahupun untuk membuat tempahan, sila lawati atau berhubung dengan Beauty A Lives di;

Email: beautyalives@gmail.com
Website: www.beautyalives.com
Facebook: beautyalives page

12 comments:

azam said...

produk last tu menarik.....

jom beli

♥NuR SyAFiQah♥ said...

macam best je masker kaler hitam tu..berkesan x kak elia??

mush said...

saya suka slimherbs..!!!!
saya suka acne cleanser !!!
saya suka shinning wOmen !!!!

Murni Ateerah [Kutee] said...

woahhh! kena cuba semua ni!!

cik loliy said...

di jamin xproduk utk jerawat tu??coz sy alami mslh tntg jrwat yg teruk..:( sesuai utk jenis kulit kew?

Tulus Sweet said...

kat china banyak jual produk yg last tu

Cik Quera said...

elok ke produk yg last tu ?

is_isaac said...

berkesan tak?
lelaki boleh guna ker?
huhuhu

Cik Nina said...

kat mne nak cari sisheido ni.. sy cari merate tak jumpe.. :(

mrs.asrafovic said...

nk produk yg last 2...
huhu

Mrs Noc said...

Elia..bole tlg x..i nk kwin 26 may.beh mata i agak sembab.i nk beli produk yg eyr cologen tu bole
Mcmna nk beli o dptkn.i dduk subg jya je.u bg no u bole?i klu bole nk asap.i nk bg no tp ni public.

Mrs Noc said...

Elia..bole tlg x..i nk kwin 26 may.beh mata i agak sembab.i nk beli produk yg eyr cologen tu bole
Mcmna nk beli o dptkn.i dduk subg jya je.u bg no u bole?i klu bole nk asap.i nk bg no tp ni public.

Blog Widget by LinkWithin