Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, September 30, 2011

Rahsia kulit cerah berseri



Zaman sekarang ni semua nk cantik kan, siapa yg tak nak cantik. Lagi-lagi zaman menyingle ni. wah.. tetibe puleks kan.huhu. opss..ter-over sudeh. takdelah. sekarang ni semua tegur "nampak berseri-serilah semenjak dua menjak ni nape ek?"


haaa... mulalah tu nak start gosip-gosip liar. aipp.. xmo-xmo gosip. mak xrela.
*kembang kuncup kembang kuncup lubang hidung* terharu pon ada malu pon ada sebenarnya. terharu sebab ada orang puji. malu sebab nampoook sangat sebelum ni tak berseri. haaa. okbai!



semua nak tanya apa rahsia? adoii.. tak ada rahsialah sayang-sayang ku semua. semua macam biasa je. cuma sekarang ni terrover rajin pula pergi spa. penjagaan kecantikan tu macam naik sikit la. hihi. sikit je xbanyak pon.



lagi² sekarang ni banyak spa² yg tumbuh mcm cendawan, pilih je, pakej apa semua nya mudah. tapi tak semua yg mampu utk dapatkan rawatan di spa kan. maybe tak banyak masa, rawatan yg mahal & tak mampu kan.

so disini, mushonline shoppe ada tawarkan produk² lulur seperti yg digunakan di spa² dengan hanya membeli produk² lulur, kita pun dapat buat rawatan yg sama mcm di spa, dengan murah, kebebasan berlulur, mandi rempah semuanya di rumah.
skrg ni semua berhak utk cantik kan...

alaaa.. buat kat rumah pon boleh.. lebih jimat dan boleh buat bila-bila masa.. me loike.. !



untuk sebarang maklumat dan untuk membuat tempahan :-


21 comments:

Az-Zahra Fauzee said...

ha'a,
bile kite ingat tuhan..
InsyaAllah muke lagi berseri...
huhu~

Diana @ Didi said...

semakin berseri.=)

Ummi Dania Yasmine said...

berseri seri sebab dah x tension dah kot....biarlah kita berubah kepada +ve yer....jangan kepada -ve pula....

chii said...

sweet

Adylia Qarissa said...

tenkiu for sharing :)

teacher anis said...

ye anda semakin berseri.teruskan keserian itu..seri yang ayu,seri yang tenang,seri yang indah di hati...

Murni Ateerah [Kutee] said...

muka berseri sebab hati elia kuat kot ;p eh tetiba entah pape..ekeke..

ustajah ana said...

akak,rasanya because of your shawl..dulu kang xpakai,bila dah buat yang ALLAH suruh ni memang la hikmahnya banyak..memang berseri,chaiyokk kak elia..istiqamah keyh.

aien said...

Bile hati kita bersih akn terpancar wajah berseri2. Ditambah dgn penjagaan kulit dgn baik, insyallah masalah kulit xada. Xmo susah2 hati kayh. Heppy2 menikmati kurniaan dan anugerah tu.

che-a/atiah said...

wah sis elia semakin cantik dan berseri2

Syafeeqah Saifuddin @ Fiefy said...

suke tgk awk skg.. chantek :)

aTy _faRed~ said...

memang betul..sekarang jauh semakin berseri berbanding dulu..[iklas]..:)

-eL3na,MY- said...

yup..awak look cute sgt..even pakai tudung pelik cane pon ok je..knp sy tk cm tu lor:( haha

Noniey said...

halo sis,

g spa pun bleh release tensen gak. mood pun mesti heppy..tu lah +++ seri2 gitu

NaNa said...

mmg makin berseri2..cantik sangat2..

SukanSky said...

ada hikmah di sebalik keserian itu...(betul ker ayat ni)..hehe..

Kuchiki Rukia said...

thank sbb share.....

dd.hasnidar said...

aah.memang nampak berbeza dari dulu.lagi berseri2.maybe sebab ada byk masa utk diri sendiri :)

cik nur said...

betol tuh elia lagi2 single kena la melawa kan hehehe

Ruby Love Shoppe said...

tkper...biar kita nampak cantik selalu...happy selalu ya elia..!

beautyfatimah.com said...

Bykkan senyum, kulit akan awet muda. 😊

Blog Widget by LinkWithin