Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, September 10, 2011

Masih Beraya Sakan




"When a situation gets you down, remember there's SOMEONE in Heaven who loves you and watches over you and there's SOMEONE on Earth who cares"



Ececehhh...

Ni schedule post sebenarnya. sebab harini kak jejar(short form bg jejariruncing) tiada depan Lappy. tapi tengah sibuk beraya uolls. beraya kat mana? adoii... tak tahulah kat merata-rata dik oiii.. Ni kak jejar berkonvoi beramai-ramai dengan rakan classmate gi jelajah sekitar Kelantan ni untuk beraya umah kengkawan dan para lecturers. huhu. lama tak join konvoi beraya ni..


yang agak terkejutnya kak jejar bila dengar jumlah rumah yang kitorang kena kunjung ni. 11 buah rumah. ye anda tak salah baca.. SEBELAS BUAH RUMAH ye! aiyoyo kadawaleyy. banyak tu 11 rumah. tu yang kena gerak awal. kul 8.30pg katanya kitorang dah kena start konvoi. sakan tak??

Yang merunsingkan kak jejar ni 11 rumah tuu.. boleh ke kak jejar control makan ni? kalau 11 rumah maunya berpuluh-puluh menu yg best2.. paling tidak pon kuih raya.dah la kak jejar ada appointment penting ni next week. hope tak terjejaslah berat badanku yang dah elok-elok turun ni. janganlah naik balik ye sayang?




21 comments:

Chekgu Azrine said...

xpe.. Elia.. u tinggi.. badan naik tak berapa nampak

lgpun cantik apa??

aien said...

Bestnye si jejar raya sakan..hehe:) insyallah mantain x nek badan. Nanti posing cecantek2 ye utk photoshoot cover tu ek. Ops!! Ksk berry bocor sudah. Take care darl.

Aida Azryn said...

lawo ah gambo akak. :)

Stiletto said...

saya slalu follow u..t jgn lupa follow i tau...gadiskidal.blogspot.com

MerLe said...

tape..maintain pnye..yg penting b;eh g beraya rmai2..bestnye bleh konvoi ramai2~

Pn. Sheila said...

sronoknyer beraya n konvoi kan... kena mkn sikit2...

mrs.asrafovic said...

wahhhh....cantek2...:)

Sya Haina said...

bertambah naik badan tu.. tp xpe.. stil comel pe...

p/s: do follow me.... =)

Rozza Fellyna said...

kak jejar tuuu....u tetap cun okay ! :)

Rozza Fellyna said...

kak jejar tuuu....u tetap cun okay ! :)

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi elia...11 buah umah tuh...mest best makan sedap2 ;p

e.l.i.z.@ said...

selamat hari raya kak jejar ;)

Mira Amirudin said...

kalau 11 rumah,maksudnya 11 kali makan la...huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tak puas lagi nak makan2 raya kan? hehe, pasti kolestrol naik, gula naik, n berat badan naik-,- huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh 11 rumah?mesti dpt mkn dlm 2-3 rumah je kan?pastu minum dan sembang jek.umah last br blh mkn sikit kot?selamat hari raya elia

Lady of His Heart said...

Cantik baju kak Jejar.... baju ala ala Baju kawin kat Brunei tu... hehe
Mudahan bertemu jodoh secepat yang mungkin ye... Aminnnn

muhamad hanif said...

raya sakan sangat pun tak elok tau.


wahahahahhaha.

cik nur said...

hehehe kena la cover sikit makan nak buat mcm mana hehehe

shalina said...

kak jejar :D
jaga diri . hee

Posh said...

nice shot...anggun & klasik!

Miylo Meow said...

wah cantik! style b'gaya sakan Cik Elia... Sweet sgt!

Mari la snggah blog sy.. sy ada bercerita tntg cik Elia untuk entri t'baru dalam blog.. Cik Elia mmg cute! :)

http://kuncirahsiahati.blogspot.com/2011/09/intai-blogger-terhebat-meletup.html

Blog Widget by LinkWithin